• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σαλονικιωτικα Ξενοδοχεια

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Στριφογυριζει τον τελευταιο καιρο στο μυαλο μου η ιδεα να ανεβω Θεσσαλονικη για ενα ΣΚ.Εχω να παω απο το 2004 ,εχω καποιους φιλους πανω που θελω να τους δω.Δεν ξερω αν σιγουρα θα το κανω ,απλα οποιος μπορει ας μου δωσει κανενα δυο ξενοδοχεια ,να τα αποθηκευσω και βλεπουμε......
ΥΓ Μη μου δωσετε κανενα με 100-150 ευρω εεε...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Στριφογυριζει τον τελευταιο καιρο στο μυαλο μου η ιδεα να ανεβω Θεσσαλονικη για ενα ΣΚ.Εχω να παω απο το 2004 ,εχω καποιους φιλους πανω που θελω να τους δω.Δεν ξερω αν σιγουρα θα το κανω ,απλα οποιος μπορει ας μου δωσει κανενα δυο ξενοδοχεια ,να τα αποθηκευσω και βλεπουμε......
ΥΓ Μη μου δωσετε κανενα με 100-150 ευρω εεε...
αααα εμείς φτηνιάρικες προτάσεις δε κάνουμε.... πόσα δινεις δλδ?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ωχ επεσα σε large τυπους δηλαδη:haha:
Ε τι να σου πω ..για μια βραδια τωρα ..αντε δυο ?50-60 και παρακατω :)bleh:) καλα ειναι...

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Eιχα μεινει στο Ανατολια περιοχη χαλια αλλα ωραιο χοτελ :D τιμες θα σε γελασω:)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Eιχα μεινει στο Ανατολια περιοχη χαλια αλλα ωραιο χοτελ :D τιμες θα σε γελασω:)[/QUOTE
Ναι ωραιο ξενοδοχειο φαινεται.Λαγκαδα 13 ..πρεπει να ειναι χαμηλα στη Λαγκαδα..στο Βαρδαρη δηλ....οχι καλη περιοχη,αλλα πας ευκολα στα κεντρικα με τα ποδια

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κεντρο θες να ειναι; Απλως υπνος και μπανιο. Εμενα μ' αρεσει το abc στο συντριβανι αλλα πλησιαζει το κατοσταρικο στις τιμες και χρειαζεται και μια ανακαινισουλα. Καλουτσικο ειναι το El Greco. Επισης τα Olympia και Ilisia ειναι μικρα ξενοδοχεια καλα καθαρα και ομορφα αλλα με καπως στενα δωματια. Το Ilisia εχει ενα αρκετα μεγαλο προβλημα με τα στρωματα του.
Αυριο θα θυμηθω κι αλλα και θα σου πω.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απ' τη Λαγκαδα και περα μην πας να μεινεις με την καμια.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κεντρο θες να ειναι; Απλως υπνος και μπανιο. Εμενα μ' αρεσει το abc στο συντριβανι αλλα πλησιαζει το κατοσταρικο στις τιμες και χρειαζεται και μια ανακαινισουλα. Καλουτσικο ειναι το El Greco. Επισης τα Olympia και Ilisia ειναι μικρα ξενοδοχεια καλα καθαρα και ομορφα αλλα με καπως στενα δωματια. Το Ilisia εχει ενα αρκετα μεγαλο προβλημα με τα στρωματα του.
Τα σημειωσα αυτα.Τιμες δε μου λες και ανησυχω.
Τωρα τα στενα δωματια και τα προβληματικα στρωματα .....δεν προκειται να κανω πιτζαμα παρτυ για να με ενδιαφερει:haha:

Απ τη Λαγκαδα και περα ..εννοεις προς Σιδηροδρομικο...Μοναστηριου δηλαδη?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι... προς τα κει λεω. Το El Greco και το Olympia πρεπει να εχουν γυρω στα 65-70. Το Ilisia περιπου 45-50. Για δικλινο μιλαω παντα.

varioAthens

Member
Για τι είδους ξενοδοχείο μιλάμε? :roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος