Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
η συζήτηση στα τελευταία ποστ έχει ξεφύγει λίγο γιατί Alberobello, Matera κλπ δεν έχουν καμμία σχέση με το Σαλέντο του θέματος αλλά δεν πειράζει, βοηθάει όποιον πάει στη νότια Ιταλία γενικά. αν θέλεις κι άλλες ινφο να αλλάξουμε κ τον τίτλο να βοηθηθούν κι άλλοι.Το Lecce είναι ασφαλώς στο πρόγραμμα μου, το Alberobello το έχω ήδη δει. Ένα άλλο μέρος που έχω εντοπίσει και έχω στο πρόγραμμα μου είναι τα Sassi di Matera Sassi di Matera - Wikipedia, the free encyclopedia
matera - Αναζήτηση Google
Οι διακοπές που κάνω είναι σε πολύ χαλαρό ρυθμό. προτιμώ να δω λιγότερα πράγματα, να μπω στην ζωή και την νοοτροπία των ντόπιων.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι είναι μια ιδιαίτερη περιοχή και προβλέπω ότι το φαγητό θα είναι πολύ καλό.
η Ματέρα είναι για ημερήσια κατά τη γνώμη μου. βέβαια στη Basilicata έχεις περιορισμένες επιλογές από όμορφα μέρη..παραλιακά είναι πιο ωραία πάντως. και το Lecce μην το χάσεις. αν σε ενδιαφέρει παραλία Gallipoli, οτι καλύτερο στην περιοχή.
τι εννοείς "είναι μια ιδιαίτερη περιοχή"? ποια, η Puglia γενικά, το Σαλέντο?τι το ιδιαίτερο έχει?