LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
..με εχεις καθηλωσει!!!!!!Νιχαο Κινα!!!!!!
Ανεπαναληπτοτατη και αληθινοτατη ατακα!Οι ιστοριες σου ειναι απ' αυτες που πρωτα πατας το ευχαριστω και μετα τις διαβαζεις. Και εισαι 100% σιγουρος πως δεν εχεις κανει λαθος...
Όταν λέω ''οργανωμένο'', εννοώ οργανωμένο απο μένα - όχι απο ταξιδιωτικό. Όχι ότι έχω κάτι με τα ταξιδιωτικά, όταν βαριέμαι να οργανώσω κάποια στιγμή, ναι, δε θα διστάσω να πάρω τηλ το πρώτο ταξιδιωτικό και να πάω ταξίδι - προς το παρόν όμως αντέχω να οργανώνω.Αντώνη, όταν συνεχιστεί η ιστορία θα αλλάξεις γνώμη περί του οργανωμένου / ανοργάνωτου. Και αυτό είναι υπόσχεση. Είσαι ο τύπος του "κανονίζω τα πάντα". Εχε μου εμπιστοσύνη. Το να πάρεις έναν σακο, να βγάλεις μια βίζα και να ρίξεις 10 βρακιά μέσα και 2 ντεπόν ληγμένα για να ταξιδεψεις σε όχι τόσο τουριστικά μέρη, κρύβει την -εξόχως πιθανή- περίπτωση, το ταξίδι να αποβεί εφιαλτικό. Κι αν έχεις συνηθίσει τουρ,
οδηγούς, γραφεία και wellcome μάλλον θα αποτελέσει κάτι που θα θέλεις να σβήσεις απο την μνήμη σου. Επίσης ή οργανωμένο θα είναι ή ανοργάνωτο. Σκέτα. Δεν υπάρχει το "υπο προυποθέσεις". Και ναι. Αν δεν έχεις κανονίσει τίποτα απο την αρχή θα χάσεις χρόνο. Αλλά αυτό κατά την γνώμη μου δεν είναι απαραίτητα κακό. Μπορεί πχ να μην δεις το Ταζ Μαχάλ αλλά ίσως να σε καλέσουν αντ' αυτού σε ένα χωριό στην Ινδία σε
παραδοσιακό γάμο (μου έχει τύχει) και να δεις κάτι άλλο που δεν το περίμενες. Και φτάνουμε στο συμπέρασμα , του τι είναι προτιμότερο? Το προσωπικά αυθόρμητο ή το δρομολογημένο απο κάποιον επαγγελματία? Αν
κάποιος απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα, ξέρει αυτόματα και ποιό είδος τουρισμού του ταιριάζει. Το "ξέρω τα πάντα απο πριν" πάντως αποδομεί την αξία του ταξιδιού που είναι για εμένα η έκπληξη, και το άγνωστο.
Παρόλα αυτά.... κανείς δεν ξέρει... Συνέχισε να διαβάζεις και στο τέλος της ιστορίας, θα ήθελα την γνώμη σου.
Σίγουρα έχεις καταληφθεί από κακό πνεύμα!!!!! Πες τον Χαράλαμπο να φωνάξει τον εξορκιστή!!!!!!!Δεν πρέπει να είμαι καλά τελευταία...... Πάει... χάλασα κι εγώ. Φαντάσου ότι ετοιμάζω και την συνέχεια!