Εγω παλι πηρα να ρωτησω κ μου ειπε 55Ε για δικλινο τα οποια βεβαια μου φανηκαν αρκετα για δωματιο καμπινγκ κ Σεπτεμβρη...Αν μιλάμε για Σέριφο, τον περασμένο Σεπτέμβρη έμεινα σε δωμάτιο του κάμπινγκ και επειδή είμασταν μεγάλη παρέα μπόρεσα και είδα τουλάχιστον 5 διαφορετικά δωμάτια. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Λόγω εποχής μας έδωσε πολύ καλή τιμή. 30 ΕΥΡΩ το δίκλινο χωρίς πρωινό. Πάντως τα δωμάτιά του λένε πολλά. Πάρε τηλέφωνο ή μπες εδώ http://www.coralli.gr/
Διορθωση: Τελικα η συγκεκριμενη ταβερνα λεγεται Αλωνι κ ειναι πισω απο τη στροφη οπου στεγαζεται ο Γεωργικος Συνεταιρισμος......Καλύτερα έφαγα σε μια ταβέρνα μεταξύ Λιβαδι - Χώρας (υπάρχει μια ξυλινη ταμπελα ανεβαινοντας πανω σε μια αριστερή στροφη) νομίζω skipper λεγεται και εκτός από καλο φαγητο έχει κ ωραία θεα....
Εγώ θέλω βοήθεια.. Λέμε να πάμε με την κοπέλα μου μέσα Ιουλίου.. Σκεφτόμαστε να μείνουμε στην περιοχή Κάστρο. Δε με νοιάζει η έντονη νυχτερινή ζωή, θα ήθελα απλά κάποια πρόταση για κανένα μπαράκι με ωραία θέα ή ατμόσφαιρα. Σκέφτομαι να πάρω μαζί μου το μηχανάκι.. Συμφέρει ή καλύτερα να νοικιάσω ένα εκεί? Αν το πάρω μαζί μου σκέφτομαι και το πως θα κουβαλήσουμε τη βαλίτσα.. Λέμε να πάμε με το γρήγορο και να γυρίσουμε με το αργό (λίγο τσουχτερό το Speedrunner και δε βολεύει και η ώρα που έχει για το γυρισμό). όσον αφορά στις παραλίες θα ήθελα κάποια βοήθεια.. Εμείς προτιμάμε ήσυχα και καθαρά νερά όχι πολύ κύμα.. Ποιες προτίνετε? Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι για την παραλία της Χρυσοπηγής.. Παρκάρεις κοντά με το μηχανάκι ή έχει πολύ περπάτημα? Επίσης έχω ακούσει και για διαδρομές σε μονοπάτια της Σιφνού. ΄Εχετε υπόψιν σας κάποια τετοια διαδρομή? Ευχαριστώ πολύ!!Και όποιος ζητά βοήθεια για τη Σίφνο, είναι το μόνο νησί που ξέρω απ'έξω κι ανακατωτά γιατί μεγάλωσα πολλά καλοκαίρια εκεί...