• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σέριφος Σέριφος ή Σίφνος;

nionios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Εμείς μείναμε στο camping του νησιού όπου είχε και πολλές παρέες νεαρών και ζευγάρια. Στο νησί που γυρίζαμε έβλεπες περισσότερο ζευγάρια νομιζω ή και οικογενειες. Επαναλαμβάνω πως ήταν Αύγουστος. Ιούλιο ίσως είναι ακόμα πιο ήσυχα.

καλημέρα Ευδοκία
θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις
αν έχει κανένα beach bar στη Σέριφο
και αν έχει Night life
και αν γενικά αξίζει να πάμε παρέα..
λέμε να μείνουμε στο camping,τι λες;
ευχαριστώ πολύ

Επόμενο Ταξίδι
????????
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος λατινικης αμερικης
Nionios λυπάμαι αλλά δεν μπορώ μάλλον να σε βοηθήσω. Δεν είμαι fan του nightlife και των beachbars οπότε….. Στο camping πάντως είχε πολύ νεολαία, μεγάλες παρέες κ.τ.λ. Σαν camping πάντως ήταν αρκετά καλό, με πολύ σκιά και άπλα.

Last edited by a moderator:

DRIVER

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Εγω ειχα παει πριν αρκετα χρονια, beachbars δεν υπηρχαν και τα bar ηταν πολυ cool
τωρα δεν ξερω τι παιζει αλλα απο φιλους που εχουν παει προσφατα εμαθα οτι
δεν εχουν αλλαξει και πολλα.

maredia

Member
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
Νιόνιο έχει πολύ καλή νυχτερινή ζωή η Σίφνος τώρα πια.
Το καλύτερο beach bar βρίσκεται στις Καμάρες (πολύ νεολαία) και τα μπαράκια είναι όλα μαζεμένα στην Απολλωνία στον πεζόδρομο. Υπάρχουν και δυο τρία διάσπαρτα και μεγαλύτερα καθώς ΚΑΙ μπουζούκια :) Επίσης να πας οπωσδήποτε στο Κάστρο απογευματάκι.Είναι πολύ ωραία..

nionios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Σ'ευχαριστώ πολύ maredia
έχεις πάει μήπως στο camping στις Καμάρες;

maredia

Member
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
Δεν κάνει τίποτα :) Όχι, όπως έχω γράψει στο ίδιο τόπικ, έμεινα σε δωμάτια στον Αρτεμώνα από όπου πήγαινα στην Απολλωνία με τα πόδια.

nionios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
θυμάσαι μήπως πως λέγεται το δωμάτιο και πόσο πλήρωνες;

maredia

Member
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
Φυσικά και θυμάμαι γιατί ήταν λίγο επεισοδιακό το όλο ταξίδι εκεί (παρεπιπτόντως πολύ ωραίο). Κόστιζε 45 ευρώ το τετράκλινο. Μπες στο Ηotels line.com και θα βρείς αρκετά φθηνά. Τα δωμάτια μας λέγονταν Μαστροκάλου Μαρία

nionios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
σοβαρά μιλάς;45 ευρώ το τετράκλινο;
στείλε μου σε παρακαλώ το όνομα
να πάρω να κλεισω άμεσα!!!:clap:

Επόμενο Ταξίδι
????????
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος λατινικης αμερικης
έχεις πάει μήπως στο camping στις Καμάρες;
Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο (λόγω των δύο προορισμών? λόγω ηλικίας? λόγω ευφυΐας? δεν ξέρω) στο προηγούμενο μήνυμα απάντησα για την Σέριφο. Αν ρωτάς για camping στις Καμάρες της Σίφνου εμείς μείναμε σε ένα που το είχε κάποιος κ. Μάκης και ήταν παρά πολύ καλό. Καθαρό, περιποιημένο,με σκιά και με τον ιδιοκτήτη πρόθυμο να βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα (εντός και εκτός camping) σε βαθμό που για καιρό για ότι πρόβλημα αντιμετωπίζαμε ο σύντροφός μου μου έλεγε "μήπως να τηλεφωνήσουμε στην Σέριφο στον Μάκη?"
Πάντως αν το ψάξεις θα βρείς φθηνά δωμάτια. Εμείς προτιμήσαμε το camping από άποψη, όχι για οικονομία.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills