• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΤΑΜΟΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΝΕΙΛΟ

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ετσι ειναι οι μανάδες τανια....εμενα εχτές η κόρη μου μου ειπε οτι τελικα πάνε ινδία απο 19/12-1/01 και εχω αγχωθεί...σημερα το πρωι προσπαθουσα να δωσω μαθηματα ψυχραιμίας στον εαυτό μου....ελπιζω να τα καταφέρω....
Να σου σωσω μια πληροφορια που μπορει να σε ηρεμησει.
Στην Ινδια δεν θα μιλαει σε αγνωστους, δεν θα πιει μεχρι λυποθυμιας, δεν θα ανεβαινει σε μηχανες (ο εφιαλτης της δικης μου μαμας), δεν θα παρει ναρκωτικα, δεν θα ειναι ντυμενη οπως στην Μυκονο (με σοβαρο κινδυνο πνευμονιας) αλλα σε που τα κανει ολαααα αυτα τα κανει (σε περιπτωση που λεμε) εσυ δεν θα το μαθεις
Οσο για την ελληνιδια μανα Τανια μην φοβασαι...δεν παθαινουν τιποτα, εχουν παθει μεταλλαξη απο την πολυ χλωρινη

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
δεν θα ανεβαινει σε μηχανες (ο εφιαλτης της δικης μου μαμας),
Αχ βρε Λυδα! Αυτος ειναι και ο δικος μου μεγιστος εφιαλτης! Μηπως να αρχισω να κανω παρεα με τη μαμα σου, να τα λεμε λιγο; :haha:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Να σου σωσω μια πληροφορια που μπορει να σε ηρεμησει.
Στην Ινδια δεν θα μιλαει σε αγνωστους, δεν θα πιει μεχρι λυποθυμιας, δεν θα ανεβαινει σε μηχανες (ο εφιαλτης της δικης μου μαμας), δεν θα παρει ναρκωτικα, δεν θα ειναι ντυμενη οπως στην Μυκονο (με σοβαρο κινδυνο πνευμονιας) αλλα σε που τα κανει ολαααα αυτα τα κανει (σε περιπτωση που λεμε) εσυ δεν θα το μαθεις
Οσο για την ελληνιδια μανα Τανια μην φοβασαι...δεν παθαινουν τιποτα, εχουν παθει μεταλλαξη απο την πολυ χλωρινη
λύδα..αυτά δεν τα εκανε ουτε οταν ηταν 20 χρονών....δεν φοβαμαι αυτά...εξάλλου δεν ειναι του χαρακτηρα της....
την εκει οδική συμπεριφορα των ανθρώπων φοβαμαι....μιας και συνεχεια θα ειναι στους δρόμους..και μηπως αρρωστήσει λογω των συνθηκών εκει....τιποτα άλλο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα