• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΤΑΜΟΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΝΕΙΛΟ

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παντως βρε Λυδα παντα ειχα μια απορια: ολες αυτες οι τσαντες ειναι αυθεντικες Luis Vuiton η μαιμουδες; Αν ισχυει το πρωτο...καταλαβα που πηγαν ολα αυτα τα καταναλωτικα δανεια που εχουν χτυπησει κοκκινο τωρα!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εκει που ειναι και η WWF. Και να φωναζουν ποιος τους ακουει...

Christian

Member
Συμφωνώ με το ''περι φωνης βοωντος εν τη ερημω'' αλλά αυτό οφείλεται στο ότι είναι κομμάτι ( η greenpeace) του καπιταλιστικού συστήματος

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η δικια μου γνωμη ειναι οτι κανεις δε δινει δυαρα και κανεις δεν ειναι προθυμος να αλλαξει τον τροπο ζωης του.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι ειναι υπερβολικο: ας πω καλυτερα η πλειοψηφια.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Και πριν λίγο η μάνα μου φώναζε, χωρίς να ξέρει το περιστατικό: "Πήγαινε και στην Αίγυπτο! Να δούμε μέχρι που θα φτάσει η χάρη σου. Να πέσεις στον Νείλο να σε φάνε οι κροκόδειλοι!"

Αθάνατη ελληνίδα μάνα!
ετσι ειναι οι μανάδες τανια....εμενα εχτές η κόρη μου μου ειπε οτι τελικα πάνε ινδία απο 19/12-1/01 και εχω αγχωθεί...σημερα το πρωι προσπαθουσα να δωσω μαθηματα ψυχραιμίας στον εαυτό μου....ελπιζω να τα καταφέρω....

tania

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν ξέρω!
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο ταξίδι
ετσι ειναι οι μανάδες τανια....εμενα εχτές η κόρη μου μου ειπε οτι τελικα πάνε ινδία απο 19/12-1/01 και εχω αγχωθεί...σημερα το πρωι προσπαθουσα να δωσω μαθηματα ψυχραιμίας στον εαυτό μου....ελπιζω να τα καταφέρω....

:D :D :D :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh