γεια σας θα παρακαλουσα πολυ τον GTS η οποιον αλλον εχει παει στις σευχελες να μου προτεινει ενα πρακτορειο για να ψαξω το ταξιδι αυτο.
σκευτομαι να παω τελος ιουλιου με αρχες αυγουστου.
Δεν ξερω αν τοτε ειναι καλος ο καιρος απο θεμα αερα ..ενοω θα μπορω να λιωνω στην παραλια και να κανω μπανιο συνεχεια η θα φυσαει τρελλα ?
Δεν ξερω απο καποιο πρακτορειο που ειδα κατι γιατι το ενα πακετο του εχει 860ε ενοω το αλλο απο το ιδιο πρακτορειο ειναι στα 1280..
φυσικα ειναι σε αλλη περιοχη απ οτι καταλαβα αλλα αφου δεν εχω παει πως να ξερω ποια ειναι η ποιο ομορφη περιοχη-νησακι.
το πρωτο ξενοδοχειο ειναι το www.acajouhotel.com στην περιοχη praslin .(1280e)
το δευτερο ξενοδοχειο ειναι το www.coralstrand.comhttp://www.coralsrtand.com στην περιοχη mahe.(860e)
επισης δεν ξερω γιατι με την μια αεροπορικη εταιρια πετας με 160ε
ενω με την αλλη με 250ε.και η φαση ειναι πως οσους ρωτησα η φτηνοτερη ειναι καλυτερη..
δεν γνωριζω το δρομολογιο..πχ απο αθηνα που και μετα που ?
παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου πει.
θα ειθελα να μαθω και ποσο κοστιζει εκι το φαγητο κτλπ ?
θα παω με την κοπελα μου και θελω να εχω μια τιμη στο περιπου γιατι αν ειναι κ πανακριβα την κανω για πουκετ..αλλα να ..φοβαμαι την πολυκοσμια εκι.

σκευτομαι να παω τελος ιουλιου με αρχες αυγουστου.
Δεν ξερω αν τοτε ειναι καλος ο καιρος απο θεμα αερα ..ενοω θα μπορω να λιωνω στην παραλια και να κανω μπανιο συνεχεια η θα φυσαει τρελλα ?
Δεν ξερω απο καποιο πρακτορειο που ειδα κατι γιατι το ενα πακετο του εχει 860ε ενοω το αλλο απο το ιδιο πρακτορειο ειναι στα 1280..
φυσικα ειναι σε αλλη περιοχη απ οτι καταλαβα αλλα αφου δεν εχω παει πως να ξερω ποια ειναι η ποιο ομορφη περιοχη-νησακι.
το πρωτο ξενοδοχειο ειναι το www.acajouhotel.com στην περιοχη praslin .(1280e)
το δευτερο ξενοδοχειο ειναι το www.coralstrand.comhttp://www.coralsrtand.com στην περιοχη mahe.(860e)
επισης δεν ξερω γιατι με την μια αεροπορικη εταιρια πετας με 160ε
ενω με την αλλη με 250ε.και η φαση ειναι πως οσους ρωτησα η φτηνοτερη ειναι καλυτερη..
δεν γνωριζω το δρομολογιο..πχ απο αθηνα που και μετα που ?
παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου πει.
θα ειθελα να μαθω και ποσο κοστιζει εκι το φαγητο κτλπ ?
θα παω με την κοπελα μου και θελω να εχω μια τιμη στο περιπου γιατι αν ειναι κ πανακριβα την κανω για πουκετ..αλλα να ..φοβαμαι την πολυκοσμια εκι.