παιδια το σ/κ γυρισα απο ρωμη..περασα φανταστικα!!και θα ηθελα να σασ πω μερικα πραγματα..καταρχασ μειναμε σε ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο κοντα στο τερμινι πολυ καλη τιμη και πλουσιο πρωινο..για φαγητο να μην πατε σε οποιοδηποτε μαγαζι στο δρομο δεν ειναι ολα ωραια..εμενα μου αρεσε παρα πολυ h gallina bianca παραδοσιακη κουζινα καλεσ τιμεσ και απο εξυπηρετηση αριστο!via antinio rosmini εκει ηταν και το ξενοδοχειο..παγωτο στο san crispino και να το φατε στην fontana di trevi ο υπαλληλος ηξερε και κατι λιγα ελληνικα!πολυ γελιο!διαλεγεσ κυπελακι το οποιο ειχε και μια τιμη π.χ των 2,5 των 3 εuro 5,5....εγω εφαγα δυο των 3 ευρω πραγματικα τελειο παγωτο γευση μελι και γουντουκι!για ψωνια λιγο δυσκολα τα πραγματα ..τα ρουχα μου φανηκαν ακριβα..παρ'ολα αυτα στην via del corso ειχε πολλα μαγαζια ..εγω με τον φιλο μου οπου πηγαμε πηγαμε με τα ποδια!!ειναι πολυ κουραστικο αλλα βλεπεισ πολυ περισσοτερα πραγματα κκαι γνωριζεισ καλυτερα τον κοσμο την περιοχη γενικοτερα ζεισ στουσ ιδιουσ ρυθμουσ!ετυχε πολλεσ φορεσ να μιλησω με ιταλουσ στο δρομο απο ενα σχολιο μεχρι και κουβεντουλα..εγω στη ρωμη ειδα πολλα κοινα χαρακτηριστικα με την ελλαδα...ενω στο λονδινο που ειχα ταξιδεψει τπτ κοινο...μια οικονομικη λυση οσον αφορα το φαγητο ειναι να πηγαινεισ στο συπερ μαρκετ..οσο για το βατικανο..η ουρα ηταν τεραστια αλλα κινουνταν πολυυυυ γρηγορα ...μπηκα στη βασιλικη του αγιου πετρου (δωρεαν) αλλα οχι στα μουσεια (κοστιζαν 15 ευρω) οχι για τα λεφτα αλλα δεν ειμαι φαν των μουσειων!απο τα πιο αξιολογα μερη περα απο τα καθαρα τουριστικα μνημια ειναι h villa borghese ενα υπεροχο παρκο που μοιαζει σαν καρδια γεματο πρασσινο παπιεσ λιμνουλεσ συντρηβανια και αλλα πολλα...μαγια πραγματικα...νοικιαζεισ ποδηλατα και πασ βολτα ολο το παρκο..βρισκεται πανω απο την piazza del popolo..αυτα θυμαμαι α!και μην βγειτε φωτογραφια με τουσ ντυμενουσ ρωμαιουσ στον δρομο...20 ευρω...τα κλαιω ακομαα...ευχαριστω για τισ πληροφοριεσ στο σιτε αυτο ηταν πρα\γματικα χρησιμεσ!ελπιζω να βοηθησα και εγω απο τη μερια μου