μηπως μπορεις να μου προτεινεις καποια ξενοδοχεια που εχεισ μεινει στο τερμινι κ ειναι καλα??Traveller και συ τα ίδια πάλι...παιδιά μια χαρά είναι στο Τέρμινι...Μην το φοβάστε καθόλου...Εγώ έχω μείνει 3 φορές μέχρι τώρα...σε 4 αστέρων ξενοδοχείο κ όλες οι συγκοινωνίες στα πόδια μου...όποιος θέλει πληροφορίες,ευχαρίστως.
κλείσε μιά ξενοδοχειάρα λοιπόν και πήγαινε να απολαύσεις τζελάτο και βόλτες σε ατελείωτα σε αριθμό αξιοθέατα!Η γνωμη σας για επισκεψη τον Αυγουστο?? Ξερω οτι ειναι νεκρα περιοδος μιας και η πολη αδειαζει απο τους ντοπιους για διακοπες αλλα δεν μπορω αλλο μηνα. Το καλο ειναι οτι αυτο τον μηνα πεφτουν κατακορυφα οι τιμες στα ξενοδοχεια σε σχεση με Σεπτεμβρη οκτωβρη...
Για τις κατακόμβες δεν ξέρω να σου απαντήσω. Όσο για το Βατικανό, αν εννοείς την βασιλική του Αγίου Πέτρου περνάς τον έλεγχο και παίρνεις κανονικά την τσάντα μαζί σου μέσα όπου επιτρέπονται οι φωτογραφίες. Αν εννοείς στα μουσεία του Βατικανού όμως τις τσάντες τις αφήνεις σε έναν ειδικό χώρο, αλλά αν τους πεις ότι είναι η φωτογραφική μηχανή σου μέσα μόνο μάλλον δεν θα έχεις θέμα.Στα μουσεία επιτρέπονται οι φωτό, εκτός από την Καπέλα Σιξτίνα.Δυο ακομη αποριες παιδια..
1. Στο βατικανο επιτρεπεται η φωτογραφιση σε ολους τους χωρους και γενικοτερα επιτρεπεται το σακιδιο στον ωμο? Επειδη εχω μεγαλη μηχανη με φακους...
2.Επειδη μαλον θα υπαρξει χρονος λεω να κανω μια επισκεψη στης κατακομβες. Απο οτι ειδα σε εναν τουριστικο οδηγο υπαρχουν τρια μερη με κατακομβες. Ποιο απο ολα αξιζει περισσοτερο?
San Callisto.vitalogy said:υπαρχουν τρια μερη με κατακομβες. Ποιο απο ολα αξιζει περισσοτερο?
Μόνο μην πας τετάρτη και σου μήνει ο κόπος όπως έμενα!!!San Callisto.