Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Διαχειριση, μπριφινγκ κλπ ρε αρχισπαμερ...Πλήρωμα;;;; !!!!
Διαχειριση, μπριφινγκ κλπ ρε αρχισπαμερ...Πλήρωμα;;;; !!!!
Η αλήθεια είναι πως απογοητεύτηκα λιγάκι γιατί ήταν δυστυχώς παντού, αλλά τί να κάνω; Αναγκαστικά την επόμενη φορά, ελπίζω Εγώ σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τη βοήθεια και την υπέροχη παρέα και στα επόμενα εύχομαι καλύτεραTα μνημεία και τα ιστορικά κτίρια πρέπει να συντηρούνται.Αλλά η απογοήτευση είναι μεγάλη όταν πάμε ένα ταξίδι και σημαντικά αξιοθέατα τα πετυχαίνουμε με σκαλωσιές.Θέλουμε εμείς να μην τα πετύχουμε έτσι.Εγώ θα είχα εκνευριστεί αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Ε τώρα αυτή δεν είναι εικόνα του Colosseo!
Πάντως ευχαριστούμε για την ιστορία και τις εμπειρίες που μοιράστηκες μαζί μας.
Να είσαι καλά greco, είχα τα άγχη μου γενικά και φαινόταν, ειδικά όταν δεν με έβλεπε ή άκουγε, αλλά είχα και τους λόγους για να ακούγομαι λίγο αγχωτική. Της το χρωστούσα για εκείνη και όλοι μας για τους δικούς μας ανθρώπους αποκτούμε δυνάμεις κι ενέργεια που ούτε καν γνωρίζαμε ότι έχουμε, πίστεψέ με. Αλλά πραγματικά σε ευχαριστώ πολύΕγω παντως pepi kir ηθελα να σου πω ενα μεγαλο "μπραβο" που κατω απο τετοιες συνθηκες πηγες τη μητερα σου στη Ρωμη.Θελει γερα κοτσια ενα τετοιο εγχειρημα.
ναι, της άρεσε, απλά λόγω της τελικής ταλαιπωρίας ακόμη δεν είναι σε θέση να το "εκτιμήσει" χαχα Πάντως της άρεσε, το ήθελε και της άρεσε. Να'σαι καλά και πάλι, αλλά πραγματικά παιδιά, δεν έκανα κάτι παραπάνω από ο,τι θα έκανε ο καθένας μας για ένα δικό του άνθρωπο και ειδικά τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής του. Στο αχ αυτοί οι γονείς άλλωστε κολλάει και το αχ αυτά τα παιδιά, 70 χρόνια σκληρής δουλειάς και αγώνα ζωής και ανατροφής είναι αυτά κι εγώ τα πάντα της χρωστάω, έχω υπάρξει τυχερή να έχω μια μάνα που ήταν άριστη σε όλα της, οπότε τίποτα δεν είναι αρκετό σε σχέση με όσα μου έχει δώσει, αλήθεια. Αλλά επειδή είμαι εκτός θέματος, δε θα πλατιάσω άλλο επ' αυτού ΄Χίλια ευχαριστώ σε όλους και πάλι!Τελικά pepi δεν μας ειπες το βασικό: Η μαμά σου τα πέρασε καλά? Της αρεσε? Εκτίμησε την προσπάθεια που εκανες για αυτην (και 1000 μπράβο σου) να ολοκληρωσει το "ταμα" της? Τι αποκόμισε στην άφιξή της στην " Ιθάκη" της? Αχχχχ... αυτοί οι γονείς....
Για πες μας