MARYD
Member
το σαιτ αυτο, υποψη για οποιον ενδιαφερεται να κλεισει, δεν ειναι το επισημο συνεργαζομενο σαιτ του μουσειου με οτι αυτο συνεπαγεται συν το καπελο που βλεπω να χρεωνει. κλεινετε μονο απο επισημα σαιτ για να ...κοιμαστε ησυχοι.
Με το καλό να πας φίλε @Sam-chal είναι πολύ ωραία η Ρώμη...Προγραμματίζοντας Ρώμη για Νοέμβριο (ας είναι καλά η Ryanair) έπεσα πάλι πάνω στον φίλο vagar78!
Διάβασμα καλό μέχρι τότε λοιπόν!
Το "ευαγγέλιο Βουδαπέστη" δείχνει το δρόμο για την Ρώμη!
Η διαμονή κλείστηκε δίπλα από τη στάση μετρό Vittorio Emmanouele.
Εγώ θα εμένα κοντά στην πιάτσα Ντι Σπάνια και την πιάτσα Ντι ποπόλο...Για τερμινι ισχύει χωρίς ωστόσο να είναι και τοσο επικίνδυνα όσο λένε...έχουμε προγραμματισμένο ταξίδι για την "Αιώνια πόλη" τέλος Σεπτεμβρίου και έχοντας κλείσει κατάλυμα ανάμεσα στους σταθμούς TERMINI και Vittorio Emmanuele είμαστε προβληματισμένοι γιατί διαβάζοντας τα σχόλια αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι και απο τις καλύτερες περιοχές ειδικά για βράδυ. Ισχύει κάτι τέτοιο?ποια είναι η ιδανική περιοχή? Αξίζει να μείνουμε στην περιοχή του Βατικανού?
Εγώ δεν θα εμενα εκει θα προσπαθούσα να μείνω εκεί που σου είπα για να μην χρησιμοποιήσω σχεδόν καθόλου συγκοινωνία και να τα κάνω όλα με τα πόδιαvagar78 απο την εμπειρία σου ( σε έχουμε εμπιστευτεί ήδη μια φορά με τον οδηγό για την Βουδαπέστη ) να μην κοιτάμε δηλαδή για διαμονή στο Βατικανό?
Αν δεν κάνω λάθος από την περιοχή Trastevere έως πχ το Πάνθεον είναι περίπου 20' περπάτημα.. Δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικό.. Βέβαια οι περιοχές που σου προτείνουν οι άλλοι όπως η Piazza di Spagna η Piazza di Popolo είναι πιο κεντρικές αλλά και τα ξενοδοχεία πιο ακριβά..Συμφωνώ ότι είναι πανέμορφα στο Τραστέβερε αλλά στα μάτια μου δεν είναι τόσο βολικό το σημείο ειδικά αν πας πρώτη φορά και θέλεις να δεις πράγματα χωρίς να χάνεις πολύ χρόνο σε μετακινήσεις..