Sam-chal
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Απρογραμμάτιστο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού, Χιλή, Βολιβία
Δεν θα διαφωνήσω!Ο καθένας όπως τις αντιλαμβάνεται τις διακοπές του.
Δεν θα διαφωνήσω!Ο καθένας όπως τις αντιλαμβάνεται τις διακοπές του.
Το πιστεύεις Μαρία ότι αυτό μας το έκαναν στη Ζυρίχη;;;;Είχαμε πεθάνει στα γέλια!Freddo espresso ειναι ο ζεστος απλα μ ενα παγακι μεσα..οποτε σφιξτε τα δοντια και πιειτε τους ζεστους τους καφεδες
Εκεί που κλείσατε είστε αναγκασμένοι να είστε όλη μέρα σε ένα μετρό οπότε δεν τίθεται θέμα αν θα πάρετε μεμονωμένα εισιτήρια ή τριήμερη...Νομίζω είναι μονόδρομος η τριήμερη και αν πάτε ποτό και μείνετε ως αργά ταξί μιας και η λύση του περπατήματος ενδείκνυται μόνο αν είστε μαραθωνοδρόμοι ...18 ευρω στοιχίζει και ισχύει για 72 ώρες από την πρώτη επικύρωση...@vagar78 Σχετικά με τις κάρτες για μμμ τι προτείνεις να κάνουμε τις 3ημέρες που θα μείνουμε εκεί;
Εκεί που θα διανυκτερεύσουμε έχουμε μετρό δίπλα μας.
Ναι με το μετρό θα κινηθούμε προς τα μέσα!Δε πειράζει την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε πιο μέσα!Σε ευχαριστώ πολύ @vagar78 για τις πληροφορίες με το εισιτήριο!!!Καμία συμβουλή για τα ταξί;έχεις καμία εμπειρία;Εκεί που κλείσατε είστε αναγκασμένοι να είστε όλη μέρα σε ένα μετρό οπότε δεν τίθεται θέμα αν θα πάρετε μεμονωμένα εισιτήρια ή τριήμερη...Νομίζω είναι μονόδρομος η τριήμερη και αν πάτε ποτό και μείνετε ως αργά ταξί μιας και η λύση του περπατήματος ενδείκνυται μόνο αν είστε μαραθωνοδρόμοι ...18 ευρω στοιχίζει και ισχύει για 72 ώρες από την πρώτη επικύρωση... View attachment 280768
Ο καλύτερος για μένα είναι με λεωφορείο που ξεκινάει από το αεροδρόμιο και κάνει τέρμα στο τέρμινι. Έχει αρκετές εταιρείες πληρώνεις εκεί και δεν χρειάζεται να κάνεις κράτηση..Συμφέρει και το ταξί αν είστε 4-5 γυναίκες γιατί λογικά θα σας βγει φτηνότερα και θα σας αφήσει στη πόρτα του ξενοδοχείου σας@vagar78 @Samion
Καλησπέρα! Θα ταξιδέψω στη Ρώμη τον Ιανουάριο για 3 μέρες. Διάβασα όλο τον οδηγό σου και βρήκα πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Μπορείς να μου πεις (ή και κάποιος άλλος εδώ) ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να μετακινηθώ από/προς το Ciampino; Σημειωτέον φτάνουμε και φεύγουμε βράδυ, περίπου στις 23.00 και θα είμαστε μικρή παρέα γυναικών. Η διαμονή μας θα είναι κοντά στην Piazza di Popolo.