Μπορεί να είναι και δύσκολη η εύρεση ξενοδοχείων. Δεν έχω ιδέα. Αλλά ελπίζω να βρεθεί κάτι. Επειδή δεν έχω πάει ποτέ Λονδίνο, θα μπορούσατε να μου πείτε σε ποιες περιοχές να κοιτάω για διαμονή μιας και δεν ξέρω ποιες είναι κοντά στο κέντρο.Nαι αυτο δε ξερω ποσο ευκολο ειναι για το Λονδινο μιας κι ειναι τεραστιο και αν εισαι εκτος κεντρου ισως χασεις αρκετο χρονο στις μετακινησεις. Εκτος κι αν ρεει λιγο παραπανω χρημα....
Είσαι αναλυτικότατος!!!Ανημερα τα Χριστουγεννα δεν λειτουργει τιποτα στο Λονδινο (ουτε συγκοινωνιες) εκτος απο λιγα καταστηματα μουσουλμανων... το μονο που βλεπεις στην πολη ειναι Ελληνες να γυρνοβολουν και να ψαχνουν κατι να φανε και να πιουν. Και να φας κουτσα στραβα κατι βρισκεις σε κανενα τουρκικο ή λιβανεζικο αλλα να πιεις; Μονο στα μπαρ των ξενοδοχειων...
Για ψωνια οι μεγαλες εκπτωσεις ξεκινουν 26 Δεκεμβρη (την περιφημη boxing day) αλλα ειναι σχεδον αδυνατον να μπορεσεις να αγορασεις κατι εκεινη τη μερα. Δηλαδη να αγορασεις μπορεις, να δοκιμασεις ειναι δυσκολο. So, αμα θες ρουχα παπουτσια κλπ. καλο ειναι να τα δοκιμασεις καμια μερα νωριτερα και να πας να τα αγορασεις στις 26...
Ξενοδοχειο οπου βρεις το καλυτερο για σενα μεσα στη ζωνη 1, καλα θα 'σαι.
(όχι ακριβώς. 2011: 6/1. 2012: 5/1 και διαρκούν πάνω από 1 μήνα. 2011: 6/1-16/2). να σχολιάσω εδώ ότι ο "τουρισμός των εκπτώσεων" είναι πλέον ανεπιθύμητος στη Ρώμη αυτή την περίοδο. οι ενδιαφερόμενοι ας απευθυνθούν σε άλλες πόλεις-λούνα παρκ των Χριστουγέννων, όπως η περί ου ο λόγος βαρβαρική πρωτεύουσα.(tip:Από τις 2/1 και για μια εβδομάδα έχει εκπτώσεις)