angie82
Member
Σχετικά με το Ξενοδοχείο, το εκλεισες μέσω Booking? μου επιτρεπεις ν ρωτησω ποσο την βραδια σου πηγε?Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τις συμβουλές σας!
Δυο site που χρησιμοποιώ για βοήθεια στο σχεδιασμό και οργάνωση είναι αυτό κι αυτό (αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα και μπορώ να τα εμπιστευτώ)
Δυστυχώς το site της alilaguna δεν ανοίγει και δεν μπορώ να βρω παραπάνω πληροφορίες για τα φέρι στη Βενετία (το ξενοδοχείο βρίσκεται εδώ).
Ίσως όντως πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο το πρόγραμμα με τα μουσεία και να απολαύσουμε απλά τις βόλτες μας. Από ότι κατάλαβα οι τιμές των εισιτηρίων πρέπει να είναι "τσιμπημένες" όπως επίσης μπορώ να φανταστώ και η βόλτα με γόνδολα κλπ.
Το κύριο μέσο μετακίνησης μας θα είναι το τρένο αλλά για την τελευταία μέρα στη Φλωρεντία (στην οποία θέλουμε να δούμε και Σιένα και Σαν Τζιμινιάνο) δεν βολεύει και σκεφτόμαστε είτε να νοικιάσουμε αμάξι είτε να πάρουμε μια έτοιμη εκδρομή όπως αυτή (για την οποία θα ήθελα τη γνώμη σας αν αξίζει). Επίσης δε γνωρίζω αν μπορούμε να επισκεφτούμε με αυτοκίνητο κάποιο οινοποιείο στην περιοχή Κιάντι ή πρέπει απαραίτητα να πάμε με γκρουπ.
Όσον αφορά τη Ρώμη, ούτως ή άλλως δεν θα προλάβουμε να δούμε πολλά οπότε...ας απολαύσουμε ότι προλάβουμε χαλαρά!Ευτυχώς το ξενοδοχείο είναι στο κέντρο.
Το περπάτημα δεν μας τρομάζει
Και πάλι ευχαριστούμε!
Οργανωνω και εγώ κάτι και μ ενδιεφερε και εμενα αυτο το Ξενοδοχειο
Το ειχα βρει 70€ για τις ημερομηνιες που μ ενδιαφερε αλλα τωρα απ οτι τσεκαρα δεν εχει διαθεσιμοτητα πια.
Επίσης μου έχουν αναφέρει ότι αν τους παρεις τηλεφωνο και τους αναφερεις cash σου κανουν καλυτερες τιμές...
Ισχ'υει όντως κατι τετοιο?
ευχαριστώ...
Σχετικά πάντως με τα τρένα. την Φλωρεντια , Sienna & San Gimignano επειδή τα έχω ενταξει στο προγραμμα μου, τσέκαρε , έχει δρομολόγια από Φλώρεντια και για Σιέννα και για San Gimignano ( σταση BOGGIBONSI)