για τι ακριβώς μιλάς? ΜΜΜ στη Ρώμη? αν ναι φυσικά κ υπάρχει.Απ' ό,τι βλέπω δεν υπάρχει δυστυχώς εβδομαδιαίο εισιτήριο...
Θα πρέπει να πληρώνω κάθε λίγο και λιγάκι εισιτήριο? Οέο?
Φίλε μου 6-7 μέρες θα σου φτάσουν ίσα-ίσα για να δεις το 80% από την Ρώμη και πάλι με πολύ οργάνωση.. Δεν αξίζει να πας πουθενά αλλού, έχει άπειρα πράγματα να κάνεις και να δεις...Εγώ πήγα με την κοπέλα μου 8 μέρες και δεν έσβησα τα πάντα απ την λίστα με αυτά που ήθελα να κάνω..Η Ιταλία είναι υπέροχη χώρα αλλά μια πόλη σαν την Ρώμη δεν μπορείς να την χορτάσεις με 3-4 μέρες. Η Φλωρεντία και είναι άλλο ταξίδι, για Βενετία δεν μιλάω γιατί είναι στην άλλη άκρη της χώρας σε σχέση με την Ρώμη... Και αν θες πάση θυσία να πας και κάπου αλλού πήγαινε στην Περούτζια μια μονοήμερη ή σε κάποιον άλλο κοντινό προορισμό που μπορεί να σου προτείνει κάποιος άλλος Ιταλόφιλος
Ναι αυτό θα ήταν το καλύτερο αγαπητέ. Ψάξε στο site και θα βρεις τα πάντα για την πόλη. κάνε και ένα καλό σχεδιασμό γιατί χρειάζεται. Αν χρειαστείς κάτι στείλε μου pm αν μπορώ να σε βοηθήσω.
Καλησπέρα !Καλησπέρα και πάλι ! Σχετικά με την περιήγηση , προτείνετε με μετρο ή με τα open bus tour ? Είδα ότι πραγματοποιούν 8 στάσεις και κατάλαβα ότι μπορούμε να κατεβαίνουμε σε κάθε στάση και να συνεχίζουμε με
Επόμενο λεωφορείο της εταιρείας μόλις ολοκληρώσουμε την περιήγηση ! Τα 2 άτομα 63€ για 2 μέρες ξενάγησης με τον τρόπο αυτό , χωρίς να ψάχνεις και να χάνεις χρόνο .. τι άποψη έχετε ;