Ιταλία Ρώμη Μιλάνο

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου

arist1

Member

Για μιλανο θα κλεισω αυτο που μου προτεινες , δεν βρισκω καλυτερη επιλογη αρα τα 6 βραδυα μας συνολικα θα μας βγουν 348 κ μαζι με τους φοροφς 390 μια χαρα θεωρω

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Παρα πολυυ και αληθεια σε ευχαριστω!!! Θα σου πω εντυπωσεις
Φυσικα! Και για εστιατορια, και άλλα διαβασε εδω τις ιστοριες, θα βρεις πολλες ωραιες προτασεις. Αν σας αρεσει το ωραιο φαγητο και τα τροφιμα γενικα, να πατε στη Ρωμη στο Eataly: σταθμος μετρο Ostiense. Φαγητο εχει καλο σχεδον παντου, αρκει να μην ειναι σουπερ τουριστικο το μερος, παντως τρως καλα γενικα.

kouv93

Member
Καλημέρα σας! Σκέφτομαι να κλείσω για 8 ημέρες ταξίδι έκπληξη για τα γενέθλια της γυναίκας μου για Μιλανο Ρώμη τον Ιούλιο δεδομένου ότι μόνο καλοκαίρι μπορούμε να πάμε λόγω αδειών. Μια ημέρα λέω ν πάμε Κόμο. Ρώμη να βάλω 5 ημέρες και 3 Μιλανο ή 4 και 4. Πως θα το χωρίζατε εσείς; Ξενοδοχείο στη Ρώμη είναι ανάμεσα στα Hotel Zone, Hotel Centre 3, Palma και MF Hotel, γνωρίζετε κάποιο από αυτά ή αν είναι κοντά στο κέντρο; Στο Μιλανο έχω βρει Hotel deli Arcimboldi, J24 Hotel Milano, Hotel Berlino, αν ξέρετε παραπάνω κάτι γι αυτά. Στο Μιλάνο μπορείς να δεις τα βασικά σε 2 ημέρες;

psyhas

Member
Καλημέρα σας! Σκέφτομαι να κλείσω για 8 ημέρες ταξίδι έκπληξη για τα γενέθλια της γυναίκας μου για Μιλανο Ρώμη τον Ιούλιο δεδομένου ότι μόνο καλοκαίρι μπορούμε να πάμε λόγω αδειών. Μια ημέρα λέω ν πάμε Κόμο. Ρώμη να βάλω 5 ημέρες και 3 Μιλανο ή 4 και 4. Πως θα το χωρίζατε εσείς; Ξενοδοχείο στη Ρώμη είναι ανάμεσα στα Hotel Zone, Hotel Centre 3, Palma και MF Hotel, γνωρίζετε κάποιο από αυτά ή αν είναι κοντά στο κέντρο; Στο Μιλανο έχω βρει Hotel deli Arcimboldi, J24 Hotel Milano, Hotel Berlino, αν ξέρετε παραπάνω κάτι γι αυτά. Στο Μιλάνο μπορείς να δεις τα βασικά σε 2 ημέρες;
Αν μέσα στις 3 μέρες είναι κι οι λίμνες , τότε ναι. Παντως αν είχα 8 μέρες , τότε είτε θα πήγαινα μόνο Βορρά (Μιλανο, Τορινο, λίμνες, Βερονα, κλπ) είτε Ρώμη θα τη συνδύαζα με κάτι πιο κοντινό, πχ Φλωρεντια , ή μόνη της, αν κάποιος δε θελει μετακινήσεις . Καλοκαιρι, έχει ζέστη η Ρώμη πάντως , όπως και όλη η Ιταλία βέβαια

kostasz3

Member
Δεν τα γνωρίζω τα ξενοδοχεία αλλα τα βρηκα στο χάρτη και μπορω να σου πω οτι το:
1.Hotel zone ειναι μακρυα απο το κεντρο
2.Hotel Centre 3 κοντα στην περιοχη του σταθμού τρένων και λεωφορείων(μην σε ανησυχει η φημη της κακής περιοχής)…υπολόγιζε 15-20 λεπτα με τα πόδια απο το κεντρο
3.Palma(residence…ετσι μου το εβγαλε και αυτο κοντα στο σταθμό αλλα πιο κοντα στο κεντρο απο το Hotel Centre 3
4.MF Hotel και αυτο μακρυα απο το κεντρο και απο οτι ειδα δεν θα αποφύγετε ανηφορικό δρόμο.

Εγω θα διάλεγα το Palma residence εαν δεν υπηρχαν μεγαλες διάφορες στην τιμη

kouv93

Member
Δεν τα γνωρίζω τα ξενοδοχεία αλλα τα βρηκα στο χάρτη και μπορω να σου πω οτι το:
1.Hotel zone ειναι μακρυα απο το κεντρο
2.Hotel Centre 3 κοντα στην περιοχη του σταθμού τρένων και λεωφορείων(μην σε ανησυχει η φημη της κακής περιοχής)…υπολόγιζε 15-20 λεπτα με τα πόδια απο το κεντρο
3.Palma(residence…ετσι μου το εβγαλε και αυτο κοντα στο σταθμό αλλα πιο κοντα στο κεντρο απο το Hotel Centre 3
4.MF Hotel και αυτο μακρυα απο το κεντρο και απο οτι ειδα δεν θα αποφύγετε ανηφορικό δρόμο.

Εγω θα διάλεγα το Palma residence εαν δεν υπηρχαν μεγαλες διάφορες στην τιμη
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για το χρόνο που αφιέρωσες. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά τιμές οπότε λέω να κλείσω αυτό.4 ημέρες είναι αρκετές για Ρώμη ή να βάλω και μια έξτρα πχ μονοήμερη σε Φλωρεντια θα προλάβουμε να δούμε τπτ ή πολύ ταλαιπωρία και να μείνουμε μόνο Ρώμη;

Αν μέσα στις 3 μέρες είναι κι οι λίμνες , τότε ναι. Παντως αν είχα 8 μέρες , τότε είτε θα πήγαινα μόνο Βορρά (Μιλανο, Τορινο, λίμνες, Βερονα, κλπ) είτε Ρώμη θα τη συνδύαζα με κάτι πιο κοντινό, πχ Φλωρεντια , ή μόνη της, αν κάποιος δε θελει μετακινήσεις . Καλοκαιρι, έχει ζέστη η Ρώμη πάντως , όπως και όλη η Ιταλία βέβαια
Πιο πολύ θέλαμε να πάμε σε λίμνη Κόμο και Ρώμη και είπα να τα συνδυάσουμε . Άσε π βρήκα φθηνό αεροπορικό για Μιλανο. Απλα δεν ξέρω αν θέλω να αφήσω 2ημερες μιλάνο και μια μέρα λίμνη Κόμο, ή μια μέρα Μιλάνο μια Κόμο και μια Βερονα που είδα ότι είναι ωραία.

kostasz3

Member
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για το χρόνο που αφιέρωσες. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά τιμές οπότε λέω να κλείσω αυτό.4 ημέρες είναι αρκετές για Ρώμη ή να βάλω και μια έξτρα πχ μονοήμερη σε Φλωρεντια θα προλάβουμε να δούμε τπτ ή πολύ ταλαιπωρία και να μείνουμε μόνο Ρώμη;
Πηγα και εγω καλοκαιρι και πέτυχα αρκετή ζεστη 40 βαθμους
Φευγαμε απο το ξενοδοχειο 8-8:30 ανάλογα τι ειχαμε κανονίσει,γυρνούσαμε κατα τις 2-3 ξενοδοχειο και ξαναβγαιναμε στις 6-7 μεχρι έως ότου αντέξουμε.
θα πρότεινα να μείνετε Ρωμη και να μη χάσετε χρονο για μετακίνηση σε αλλη πολη.Ουτε τη ρωμη θα χαρείτε ουτε τη φλωρεντια σε μια μερα.

psyhas

Member
Πιο πολύ θέλαμε να πάμε σε λίμνη Κόμο και Ρώμη και είπα να τα συνδυάσουμε . Άσε π βρήκα φθηνό αεροπορικό για Μιλανο. Απλα δεν ξέρω αν θέλω να αφήσω 2ημερες μιλάνο και μια μέρα λίμνη Κόμο, ή μια μέρα Μιλάνο μια Κόμο και μια Βερονα που είδα ότι είναι ωραία.
Ολα τα μερη εχουν την ομορφια τους. Θα ειναι λιγο ταλαιπωρια με τις συνεχομενες μετακινησεις, οποτε εσεις αποφασιζετε αν θελετε να δειτε πολλα πραγματα σε λιγες μερες. Η Ρωμη εχει αρκετο περπατημα, προσωπικα απο οσα μερη εχω παει, ήταν η πόλη που με τσάκισε , πονούσαν τα ποδάρια μας !. Βέβαια μεσα σε 3,5 μέρες είχα γυρίσει σχεδόν τα πάντα κι ανταμειφθήκαμε με αξέχαστες εικόνες. Υπερτουρισμος βέβαια.
Το Μιλανο δεν είναι και τόσο άσχημο όσο πολλοί υποστηρίζουν , έχει έναν από τους καλύτερους ναούς στη χώρα, μερικά ενδιαφεροντα αξιοθέατα, το Navigli για μια αίσθηση παραποτάμιας διασκέδασης και φυσικά μερικά απίστευτα μαγαζιά με ρούχα και παπούτσια, κυρίως όταν βλέπεις τις τιμές !! Αλλά δε συγκρίνεται με Ρώμη, Φλωρεντια ή Βενετία φυσικά. Πιστευω 2 μέρες είναι αρκετές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.931
Μέλη
39.646
Νεότερο μέλος
Xanthos08

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom