ΓΕΙΑ ΣΟΥ!Μόλις γυρίσαμε από τη Ρώμη ... για άλλη μία φορά εντυπωσιάστηκα από την μοναδική ομορφιά αυτής της υπέροχης πόλης ...
Ο καιρός ήταν καλός και έτσι μπορέσαμε να την περπατήσουμε αρκετά ...
Στα πλαίσια της επίσκεψής μας ήταν να παραβρεθούμε και στο γάμο ενός φίλου που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Θεοδώρου στη Ρώμη ( Ορθόδοξη) . Πραγματικά ήταν από τις λίγες φορές που νιώσαμε τέτοια θρησκευτική κατάνυξη σε ένα γάμο . Ισως γιατί είμασταν στο κέντρο της καθολικής εκκλησίας και πραγματοποιήθηκε μία καταπληκτική ορθόδοξη λειτουργία ίσως το απαίρητο της εκκλησίας , ίσως το γεγονός ότι διαβάστηκε ΟΛΟ το μυστήριο και ο ιερέας δεν βιαζόταν για τον επόμενο γάμο ...
Κατά τα άλλα ... ΨΩΝΙΑ ΨΩΝΙΑ ΨΩΝΙΑ και πολύ περπάτημα ... Συνιστώ για μία ακόμη φορά το OUTLET CASTELLO ROMANO λίγο έξω από τη Ρώμη ...
Εμείς ρίξαμε για άλλη μία φορά το νομισματάκι μας στη Fontana di trevi και ελπίζουμε να ξαναπάμε σύντομα !!!
Σε παρακαλω διορθωσε το κειμενο σου σε μικρους ελληνικους χαρακτηρες, ετσι θα ειναι πιο ευαναγνωστο.
1. Chiesa Greco-Ortodossa di San Teodoro Megalomartire il Tirone(ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ- ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ-ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ).
Φαντάζομαι θες από Μάρτιο και μετά που οι τιμές ανεβαίνουν αρκετά.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ.ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΦΤΗΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ..Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΜΕ 50€ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ,ΙΝΤΕΡΝΤΕ ΚΤΛ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ..ΑΝΑΜΕΝΩ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
τα κεντρικά (via del corso, via cola di Rienzo κλπ) καθώς και τα outlet, malls ειναι σιγουρα ανοικτά.καλησπέρααα!!!! θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει, αν τα καταστήματα με ρούχα, παπούτσια κ.τ.λ. είναι ανοιχτά την Κυριακή.