Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

oddg88

Member
Με 3χρονο οσο πιο κεντρικα γινεται.
20 λεπτα περπατημα ενος αντρα ενηλικα χωρις καριτσι που εννοουν αυτοι ως το κεντρο, με καροτσι και αν βρεχει γινονται 40.
Συμφωνώ! Κ άντε να το κάνεις μια φορά το 20 λεπτό περπάτημα συνέχεια δεν βγαίνει. Δεν ξέρω κ από περιοχές τι να ψάξω , αυτά τα δύο που ανέφερα (Prati & Appio Latino ) ήταν οι καλύτερες περιπτώσεις που βρήκα σε Airbnb.
θεωρείς ανάμεσα σε αυτές τις δύο που μπορεί να είναι καλύτερα;

paefstra

Member
Συμφωνώ! Κ άντε να το κάνεις μια φορά το 20 λεπτό περπάτημα συνέχεια δεν βγαίνει. Δεν ξέρω κ από περιοχές τι να ψάξω , αυτά τα δύο που ανέφερα (Prati & Appio Latino ) ήταν οι καλύτερες περιπτώσεις που βρήκα σε Airbnb.
θεωρείς ανάμεσα σε αυτές τις δύο που μπορεί να είναι καλύτερα;
Δεν θεωρω τιποτε γιατι με καροτσι σιχαινομουν ακομη και τη διαδρομη ως το σουπερμαρκετ, οχι ταξιδι εξωτερικο.
Ξεκινησα μετα τα 5 ετη.

oddg88

Member
Δεν θεωρω τιποτε γιατι με καροτσι σιχαινομουν ακομη και τη διαδρομη ως το σουπερμαρκετ, οχι ταξιδι εξωτερικο.
Ξεκινησα μετα τα 5 ετη.
Δεν ρώτησα ποια διαδρομή είναι καλύτερη με καρότσι όμως!
ρωτάω ανθρώπους που υποτίθεται έχουν πάει Ρώμη να μου πουν ποιες περιοχές είναι καλύτερες κ πιο άνετα προσβάσιμες . Τι σχέση έχει το καρότσι κ το παιδί δεν καταλαβαίνω !
Εμάς μας άρεσε πάντα η καροτσαδα και στο εξωτερικό ακόμα περισσότερο!

paefstra

Member
ρωτάω ανθρώπους που υποτίθεται έχουν πάει Ρώμη να μου πουν ποιες περιοχές είναι καλύτερες κ πιο άνετα προσβάσιμες . Τι σχέση έχει το καρότσι κ το παιδί δεν καταλαβαίνω !
Μα με ταγκαρεις σε 2 μηνυματα να πω ποια απο τιςπεριοχες ειναι καλυτερη ενω απαντησα ξεκαθαρα "οσο πιο κεντρικα, τοσο λιγοτερο περπατημα". Δεν εχω αλλη αποψη.
Αφου σας αρεσει η καροτσαδα, επιλεξτε οποιο θελετε.

oddg88

Member
Μα με ταγκαρεις σε 2 μηνυματα να πω ποια απο τιςπεριοχες ειναι καλυτερη ενω απαντησα ξεκαθαρα "οσο πιο κεντρικα, τοσο λιγοτερο περπατημα". Δεν εχω αλλη αποψη.
Αφου σας αρεσει η καροτσαδα, επιλεξτε οποιο θελετε.
Με συγχωρείς που σε τάγκαρα ενώ πραγματικά δεν χρειαζόταν.
ελπίζω να απαντήσει κάποιος που πραγματικά κατάλαβε τι ρωτάω κ έχει διάθεση να βοηθήσει με τις γνώσεις του

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Κ εγώ συμφωνώ κεντρικά ειδικά για ταξίδι με παιδί.
Εγώ έχω μείνει αρκετές φορές σε διάφορα στην via nazionale & είναι αρκετά βολικά, πχ.
Salotto Monti – Official Site – By BZAR hotels
Hotel Boutique Nazionale Official Site, 3 star hotels in Rome city centre

oddg88

Member
Κ εγώ συμφωνώ κεντρικά ειδικά για ταξίδι με παιδί.
Εγώ έχω μείνει αρκετές φορές σε διάφορα στην via nazionale & είναι αρκετά βολικά, πχ.
Salotto Monti – Official Site – By BZAR hotels
Hotel Boutique Nazionale Official Site, 3 star hotels in Rome city centre
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλα τα συγκεκριμένα δεν δέχονται την επιλογή για παιδί!
Εχω ξεψαχνίσει το κέντρο είναι όλα πολύ ακριβά γι αυτά που προσφέρουν. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να μπορώ να τα περπατήσω όλα από το ξενοδοχείο. Όσο το να είναι καλή η περιοχή (πχ μην πάω στην αντίστοιχη ομόνοια) κ να βολεύει το μετρό. Εφόσον το κέντρο κέντρο το έχω αποκλείσει για οικονομικούς λόγους

Vanessa Roum

Member
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλα τα συγκεκριμένα δεν δέχονται την επιλογή για παιδί!
Εχω ξεψαχνίσει το κέντρο είναι όλα πολύ ακριβά γι αυτά που προσφέρουν. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να μπορώ να τα περπατήσω όλα από το ξενοδοχείο. Όσο το να είναι καλή η περιοχή (πχ μην πάω στην αντίστοιχη ομόνοια) κ να βολεύει το μετρό. Εφόσον το κέντρο κέντρο το έχω αποκλείσει για οικονομικούς λόγους
Έκλεισα αυτό: StefanoHouseRoma appartamento Fontana di Trevi
Είναι κεντρικό και καλή τιμή

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Ναι με αντίτιμο ένα νεφρό και κάτι! Βλέπω παλιές αναρτήσεις με τις τιμές που λένε και παθαίνω !! Εδώ μιλάμε για 1000 για 5 βράδια στα οικονομικότερα σε αυτές τις περιοχές !
Γι αυτό ψάχνω εναλλακτικές λίγο πιο έξω αλλά με καλή διασύνδεση .
Πριν λίγο κοίταξα στη booking βάζοντας bed and breakfast via veneto και βρήκα με 100, 90 και 80 ευρώ τουλάχιστον καμιά δεκαριά. Εκεί είχα μείνει κι εγώ με 90 το δίκλινο τέλη Οκτωβρίου. Είναι καταλύματα που βρίσκονται σε δύο ή τρεις ορόφους πολυκατοικίας με έπιπλα ικεα και βασικό πρωινό,αλλά είναι στους γειτονικούς δρόμους με via veneto

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Έκλεισα αυτό: StefanoHouseRoma appartamento Fontana di Trevi
Είναι κεντρικό και καλή τιμή
Το μετρό της Ρώμης είναι τελείως άχρηστο, μόνο για αεροδρόμιο εξυπηρετεί. Με τα λεωφορεία και πόδια! Και το ταξί συμφέρει αρκετα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.900
Μέλη
39.600
Νεότερο μέλος
chrisdi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom