• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

karfitsa

Member
Θέλουμε να μεινουμε 5 βράδια.Διαθέτουμε το Maximum 300 και για τισ 5 βραδιές/Θεωρείς ότι είναι λίγα?
Μπες στο booking.gr,βαλε φιλτρο στην περιοχη "κεντρο πολης",οπως φιλτρο και στη τιμη που θελεις.Ετσι θα βρεις μια ακρη,για αρχη.Να εχεις υπ'οψιν,οτι υπαρχει εξτρα δημοτικος φορος που στον λεει στους ορους,που ειναι για καθε ατομο,καθε βραδυ.

dorita18

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
Μπες στο booking.gr,βαλε φιλτρο στην περιοχη "κεντρο πολης",οπως φιλτρο και στη τιμη που θελεις.Ετσι θα βρεις μια ακρη,για αρχη.Να εχεις υπ'οψιν,οτι υπαρχει εξτρα δημοτικος φορος που στον λεει στους ορους,που ειναι για καθε ατομο,καθε βραδυ.
Σωστα, βεβαια αν δεν θες κεντρο,κεντρο κ θες γυρο απο αυτο βαλε σαν κριτιριο την τιμη κ εγω βαζω κ και την βαθμολογια κατω απο 7,5 δεν κοιταζω

Θέλουμε να μεινουμε 5 βράδια.Διαθέτουμε το Maximum 300 και για τισ 5 βραδιές/Θεωρείς ότι είναι λίγα?
Μμμ..ειναι λιγα για ρωμη οντως 300 ευρω ποσα ατομα; θελετε ολοι μαζι να δωσετε 300;

Last edited by a moderator:

thanos6

Member
Last edited:

Dafni

Member
παιδια μεταξυ αυτης της περιοχης (κοντα στη Via Veneto, λιγο πιο πανω απ το Termini)
https://www.google.gr/maps/dir/41.9...951805,12.4760548,14z/data=!4m2!4m1!3e2?hl=el

και αυτης (μεταξυ Βατικανου και Τιβερη)
https://www.google.gr/maps/dir//41....957015,12.4756746,14z/data=!4m2!4m1!3e2?hl=el

ποια θα προτιμουσατε;
σίγουρα τη δεύτερη...πολύ πιο κοντά στο κέντρο και σε πιο ομορφο σημειο....

aggelikiio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Madrid
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα σε όλους, έχω προγραμματισει για Ρώμη 15-19 Μαρτίου! Ανυπομονώ καθώς έχω αρκετό καιρό να βγω εξωτερικό και θέλω να μαζέψω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ για να είμαι προετοιμασμενη!!! θα θελα να ρωτήσω
  • αν γνωρίζετε αν ακόμα γίνονται έργα στα αξιοθέατα και σε ποια συνεχίζουν?
  • αν ισχύουν φοιτητικές τιμές στα εισιτήρια των μουσείων και αν είναι ανεξαρτήτως ηλικίας πχ μέχρι 25.
  • και αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μέρη για φαγητό καθώς έχω διαβάσει και έχω πάρει πολλές πληροφορίες άλλα είναι κάπως παλιές μήπως έχετε να προτείνετε κάτι άλλο η έχει αλλάξει κάτι!
Ευχαριστώ πολύ!!!

kipi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
  • Εργασιες συντηρησης γινονται στη Φοντανα ντι Τρεβι και το μνημειο ειναι μεγαλο σκαλωσιες και φυσικα χωρις νερο.
  • Με το φοιτητικο πασο εχεις μειωμενο εισητηριο στα μουσεια.

YANNIS KOST

New Member
Γεια σας,
Κλείσαμε εισιτήρια για Ρώμη 1-5 Μαρτίου θα είμαστε 2 ζευγάρια φοιτητές κ όπως ξέρετε τα οικονομικά μας ειναι περιορισμένα μπορείτε μήπως να μας προτείνετε κανενα καλό hostel ή και hotel για διαμονή οτι πιο φθηνό σε βολική περιοχή υπαρχει..
Σας ευχαριστώ
Δύο προτάσεις, η μια είναι να περιμένετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ημερομηνία αναχώρησης καθώς έχω παρατηρήσει πως τελευταία εβδομάδα οι τιμές πέφτουν. Έχει τα ρίσκα του αλλά πιστεύω αξίζει. Δεύτερον σας προτείνω να μείνετε στην περιοχή Μonti . Ψαξτε το και θα δείτε. Τέλος φθηνά δωμάτια έχει και στην πλευρά του Βατικανού, χωρίς να είναι πολύ μακρυά από το κέντρο. Αυτά τα λίγα... A, εμείς μείναμε εδώ με 40 ευρώ το βράδυ γιατί το κλείσαμε 3 μέρες νωρίτερα. APARTMENT MONTI VIA CIMARRA37 από το Booking

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Παιδια καλησπερα!! Ηθελα να ρωτησω ξερετε μηπως αν πληρωνουμε παραπανω στο ξενοδοχειο φορους? Γιατι γυρισε ενας γνωστος μου απο Ρωμη και μου ειπε οτι πληρωσε συν 5 ευρω το ατομο για καθε μερα που εμειναν στο ξενοδοχειο και τους ειπαν οτι ειναι φοροι.Ξερετε μηπως τπτ γι αυτο ?γιατι δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο.

kourasmenos

New Member
Καλησπέρα,

ήμουν έτοιμος να κλείσω τα αεροπορικά για Ρώμη για ημερομηνίες 9/4 - 13/4 αλλά βλέπω ότι υπάρχουν περιορισμένα δωμάτια σύμφωνα με τα κριτήρια μου...
Μπορεί κάποιος μήπως να προτείνει κάτι μέσω ή και εκτός booking?
Κατά βάση να είναι καθαρό με δικό του μπάνιο, σχετικά κεντρικά ή σε στάση μετρό και μέχρι 100 ευρώ το δίκλινο....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

karfitsa

Member
μέχρι 100 ευρώ το δίκλινο...
Υποθετω οτι εννοεις 100 ευρω το βραδυ...υπαρχουν αρκετα στο booking...
Δεν εχω μεινει..αλλα ριξε μια ματια σε περιγραφη και σχολια,αν σου κανουν.

http://www.booking.com/hotel/it/qui...7cc7eb97383c2662d659;dcid=1;s4sh=1#map_closed
http://www.booking.com/hotel/it/pan...f0a4bd79010a51e75X127;highlight_room=18659301
http://www.booking.com/hotel/it/alb...10a51e75X70;highlight_room=8531902#map_closed

karfitsa

Member
Ξερετε μηπως τπτ γι αυτο ?γιατι δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο.
Ισχυει...αλλα δεν ξερω απο ποτε.Ο φορος,που τουλαχιστον στο booking,αναφερονται στην περιγραφη,ειναι νομιζω απο 3-5 ευρω,αναλογα τη κατηγορια..

dorita18

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
Παιδια καλησπερα!! Ηθελα να ρωτησω ξερετε μηπως αν πληρωνουμε παραπανω στο ξενοδοχειο φορους? Γιατι γυρισε ενας γνωστος μου απο Ρωμη και μου ειπε οτι πληρωσε συν 5 ευρω το ατομο για καθε μερα που εμειναν στο ξενοδοχειο και τους ειπαν οτι ειναι φοροι.Ξερετε μηπως τπτ γι αυτο ?γιατι δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο.
Ναι ισχυει αυτα και οχι μονο στη Ρωμη σε αρκετα μεροι, εμας μας ειχαν παρει 2 ευρω την βραδυα το ατομα πριν φυγουμε τα πληρωσαμε ολα. Οι φοροι πανε με ταστερια που εχει το ξενοδοχειο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα