Έχω μείνει στο milton το 2010, είναι ένα σχετικά καλό 4στερο ξενοδοχείο, καθαρό, με καλό πρωινό και σε πολύ καλή τιμή (είχα πληρώσει 70 € την ημέρα). Το μετρό είναι στην πόρτα του ξενοδοχείου (βολεύει για Βατικανό, Spagna). Το κολοσαίο είναι γύρω στα 500-700 μέτρα, οπότε πας με τα πόδια.Δηάδή τι κακό είχε.....?
Γι αυτά τι λέτε?
Booking.com: Hotel Milton Roma, Ρώμη, Ιταλία - 360 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
Booking.com: Ξενοδοχείο Eurostars Roma Aeterna, Ρώμη, Ιταλία - 828 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
Βασικά κοιτάω περίπου στα 70 Ευρώ....max......κάτι άλλο?
Καλημέρα....είναι λίγο ακριβό (90+) για κάθε βράδυ.....σε ευχαριστώ για την πρότασή σου!!!
.....γενικά θα ήθελα να είναι κέντρο αλλά είναι λιγο ακριβά τα περισσότερα.....η με κακές κριτικές τα ποιο οικονομικα.....αν είχες την διαθεση και τον χρονο.....να μου εστελνες μερικά......για κέντρο και μερικά για ποιο έξω.....να με βοηθούσες....(επειδή βλέπω ξέρεις καλα τις τοποθεσίες...) σε ευχαριστώ πάντως..... (ταβάνι περίπου τα 70 Ε)φανταζομαι οτι αυτα τα επελεξες με κριτηριο την κοντινη σταση μετρο...δυστυχως το μετρο δε βοηθαει και πολυ σε αυτη την πολη...για μενα ιδιαιτερα στη ρωμη ειναι σημαντικο να μεινει κανεις στο κεντρο...αν για παραδειγμα θες να πας στην πλατεια ναβονα ή στο τραστεβερε ,να ξερεις οτι ειναι μεγαλη αποσταση απο την κοντινοτερη σταση μετρο...για μενα ιδιαιτερα στη ρωμη ειναι σημαντικο να μεινει κανεις στο κεντρο..και επειδη η εποχη που πας ειναι ακομα χαμηλη απο αποψη τιμων ισως μπορεσεις να βρεις κατι σε αυτα τα λεφτα που υπολογιζεις οπως αυτο εδω
Booking.com: Ξενοδοχείο Domus Ester, Ρώμη, Ιταλία - 377 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! (δεν εχω μεινει απο μια προχειρη αναζητηση το βρηκα και το αναφερω σαν παραδειγμα)
ή αυτο που προτεινε πιο πανω η ελεναρα...δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις απο τη διαμονη σου ,σε αυτη την τιμη και στο κεντρο δε μπορει να περιμενει και πολλα πραγματα στη ρωμη γιατι τα ξενοδοχεια ειναι γενικα ακριβα,ε, με καλο ψαξιμο μπορει να βρεις κατι που θα καλυπτει βασικες αναγκες ,αν βεβαια θελεις καλυτερη διαμονη θα πας μακρυτερα απο το κεντρο...εσυ διαλεγεις!!!
αυτό το βλπέπω καλό και στα δικά μου πλαίσια +,-......έχει πάει κανένας?Αν σου έρθει κάτι αλλο πόσταρε το....thnnnnxxxxxBooking.com: Clarion Collection Hotel Principessa Isabella, Ρώμη, Ιταλία - 695 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
Ριξε μια ματια και σε αυτο(δεν εχω μεινει) οπως επισης αυτο που σου προτεινει και η elenara.
Mάλιστα.....και εγώ το βλέπω θετικά......αυτό το Hotel...(με Μετρό δεν πας κέντρο?)Έχω μείνει στο milton το 2010, είναι ένα σχετικά καλό 4στερο ξενοδοχείο, καθαρό, με καλό πρωινό και σε πολύ καλή τιμή (είχα πληρώσει 70 € την ημέρα). Το μετρό είναι στην πόρτα του ξενοδοχείου (βολεύει για Βατικανό, Spagna). Το κολοσαίο είναι γύρω στα 500-700 μέτρα, οπότε πας με τα πόδια.
Το κέντρο όντως θέλει περπάτημα οπότε έτσι και αλλιώς θα το κάνεις με τα πόδια.
Booking.com: Bed and breakfast Gladiator Rooms, Ρώμη, Ιταλία - 136 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!