ευχαριστω πολυ πολυ εγω εχω κλεισει κυριακη με πεμπτη κ ζητησα τουλαχιστον να ειναι καποιο δωματιο απο τις φωτογραφιες στο site ελπιζω να μην ειναι αισχος!!!δηλαδη εσεις οταν ζητησατε αλλο δωματιο δεν εφεραν αντιρρησεις ε??μικρο δεν πειραζει να ειναι βρωμικο να μην ειναι!κ επειδη θα ειμαι με χειραποσκευη σεντονια πετσετες χρειαζονται??ευχαριστω πολυΜόλις επιστρέψαμε από 3ήμερο Ρώμη με Ryanair κ διαμονή στο DePetris!
Λοιπόν είχα κλείσει απλό δωμάτιο για Σάββατο-Τρίτη. Το δωμάτιο που μας έδωσαν αρχικά (301 νομίζω) ήταν..επιεικώς αίσχος!! Όπως ευτυχώς είχα διαβάσει από τους φίλους του φόρουμ, ζητήσαμε να μας αλλάξουν και την επόμενη που ήταν ένας πολύ συμπαθής κύριος στη reseption μας μετέφεραν σε ένα πολύ καλύτερο το 102 (superior προφανώς), χωρίς έξτρα χρέωση και χωρίς καμία αντίρρηση ή δυσκολία, μάλλον το..έχουν ξαναζήσει το "έργο" άπειρες φορές Παρόλο που ήταν στο ισόγειο, ήταν ήσυχο και βολικό. Είναι βέβαια όλα λίγο μικρά. Μας έδειξαν μάλιστα και άλλο ένα στο απέναντι κτίριο (240) αλλά μας φάνηκε πιό άβολο να πηγαινοερχόμαστε απέναντι για το πρωϊνό, τη ρεσεπσιόν κλπ.
Βέβαια πληρώσαμε την πρώτη βραδιά την..τρύπα 140Ε (το Σάββατο χρεώνουν τη διανυκτέρευση υπερδιπλάσια τιμή-το καλύτερο να κλείσει κανείς από Κυριακή κ μετά- και πολλά δωμάτια αδειάζουν κ είναι διαθέσιμα και είναι πιο νορμάλ οι τιμές! Το πρωϊνό όντως καλό -τα συνηθισμένα, αλλά επιπλέον είχε κάθε μέρα ζεστά κρουασάν/κέικ/πανετόνε!!
και πολλοί έλληνες στο ξενοδοχείο!! μάλλον έχει γίνει στέκι!!
Η τοποθεσία βολική είναι στα 5' με τα πόδια από fontana di Trevi και 10-15 λεπτά από piazza Spagna, Navona, Πάνθεον. Και οι συγκοινωνίες κοντά.
Επίσης στο διπλανό ακριβώς στενάκι βρίσκεται και η πολύ καλή τρατορία Gioia mia (ναι, είναι όντως όπως την πρότειναν όλοι, το προσυπογράφω!!!)
Ρε Μανελάκι κλαπ κλαπ κλαπ! Όλα αυτά με μια φορά;;