battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Αν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα προφανως και δεν θα εγραφα εδω.Απλα ηταν να παμε 5 ατομα και οι 2 ακυρωσαν τελευταια στιγμη.Η κοπελα δε θελει να δωσει παραπανω για μονοκλινο,οποτε ψαχνω γι'αυτο που εγραψα.Αν δε βρω κατι θα παρουμε τρικλινο προφανως.Το ιδανικο θα ηταν να βρω κατι τετοιο.Οποτε οποιος ξερει κατι ας μου πει,αλλιως τα επιπλεον σχολια μου ειναι περιττα.Ευχαριστω
ρε παιδια θα με τρελανετε!!!επαναλαμβανω:5 ατομα θα πηγαιναμε,οι 2 ακυρωσαν και αυτη δεν το συζητησε καν να μην ερθει γιατι θα ηταν συνεχεια με ενα ζευγαρι. γι'αυτο ψαχνω μπας και βρω κατι τετοιο αφου επαναλαμβανω το μονοκλινο δεν ειναι λυση. κατανοητο??????
εχω 2 μερες που ψαχνω στο booking.com ρε φιλε.εστειλα εδω για βοηθεια γιατι μπορει καποιος να ξερει κατι παραπανω.δηλαδη πρεπει να πηγαινω στην ουγκαντα για να στειλω???
Με τόση ευγένεια κι εγώ σοκάρομαι που δε σου απάντησε αμέσως όλο το φόρουμ!sorry κιολας αλλα απαντηση πηρα μονο απο manelaki και marquis.οι υπολοιποι μονο σχολιαζετε.ευχαριστω και καλο βραδυ!
Κοίταξε να δεις, με αυτό το ύφος και αυτές τις εκφράσεις, πας σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, δίνεις 20 ευρώ και σου βρίσκουν αυτοί ό,τι θέλεις.