• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

kabamarou

Member
Γύρισα από Ρώμη σήμερα.Υπέροχη πόλη!!!Να πω κάποια πράγματα και για τους επόμενους που θα διαβάσουν αυτό το θέμα.
Το πρώτο λεωφορείο της cotral από termini για ciampino φεύγει στις 04:50 το πρωί.
Ακριβώς πίσω από την αφετηρία του λεωφορείου ήταν γεμάτο άστεγους που κοιμόντουσαν εκεί όπως και γύρω γύρω από το termini.Ποτέ δεν είδα άλλη φορά τόσους άστεγους και τόσα πολλά άτομα να κοιμούνται κάτω στο τσιμέντο.Γενικά η περιοχή την συγκεκριμένη ώρα μου έβγαζε μια φοβία σε συνδυασμό και με αυτούς που περνούσαν από εκεί.
Καλά θα κάνει κατά την γνώμη μου κάποιος που θέλει να πάρει το πρώτο το λεωφορείο να μην πάει από πολύ νωρίς στην στάση στο termini και να το αργήσει όσο γίνεται η αν φοβάται πολύ να επιλέξει κάποια άλλη λύση.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα άσχετα μηνύματα διαγράφηκαν, μπορείτε να συνεχίσετε on topic και μόνο.

Υπενθυμίζω ότι δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στα topics, όποιος ενδιαφέρεται για ένα topic συμμετέχει. Οι υπόλοιποι, που για οποιονδήποτε λόγο δεν τους αρέσει το οποιοδήποτε topic, καλούνται να απέχουν.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ξερει κανενας αν το ciccerone hotel στην Ρωμη ειναι καλο και αν ειναι στο κεντρο?
συμπαθητικα δωματια σουπερ πρωινο και κοντα στο μετρο Lepanto κεντρικουλι σε αποσταση 1 χλμ απο πολλα βασικα σημεια!

kabamarou

Member
με τα ποδια το γυρνας το κεντρο απο το ciccerone?
Αν έχεις καλή φυσική κατάσταση πιστεύω πως ναι.Δεν είναι τεράστιες οι αποστάσεις αλλά και να κουραστείς μπορείς να πάρεις το metro για να πας σε κάποια μέρη που είναι πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσεις.

panagiotis3

Member
Γεια σας παιδιά..!!:) ειμαι ακρετα χαρουμενος που σας βρηκα αλλα και γιατι εμαθα πολλες πληροφοριες απο το φορουμ και ενημερωθηκα εκτενεστατα για θεματα της Ρωμης.
Αρχικα να σας πω οτι εκλεισα με την κοπελα μου μεσο ryanair 48Ε τα δυο ατομα τον Ιανουαριο.!
Δεν εχω καταληξη ακομα στην επιλογη του ξενοδοχειου το κοστος θα ηθελα να ηταν εως 70Ε την βραδια.!Σας παραθετω μερικα ξενοδοχεία που εχω στα υπόψιν.!
1.Booking.com: Cinemusic Hotel, Rome, Italy - 282 Guest reviews. Book your hotel now!
2.Booking.com: Hotel Verona Rome, Ρώμη, Ιταλία - 83 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
3.Booking.com: Hotel Galatea, Ρώμη, Ιταλία - 87 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
Βασικα ειμαι της αποψεις οτι θελω ξενοδοχειο κοντα στο κεντρο ας εχει λιγο περπατιμα αλλα δεν θελω συνεχεια ΜΜM.!

Ακομη θα ηθελα να μου πειτε αυτο το open bus που κανει τουρ στην ρωμη απο που μπορω να το παρω ετσι ωστε να μην ψαχνω ενα ενα τα μνημεια, πιστευω πως ειναι πολυ καλη επιλογη για εμας που πηγαίνουμε λιγες μερες.!

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Βασικα ειμαι της αποψεις οτι θελω ξενοδοχειο κοντα στο κεντρο ας εχει λιγο περπατιμα αλλα δεν θελω συνεχεια ΜΜΕ.!
ε τότε μη ανοίγεις ράδιο κι τηλεόραση :Ρ :Ρ :Ρ

Ακομη θα ηθελα να μου πειτε αυτο το open bus που κανει τουρ στην ρωμη απο που μπορω να το παρω ετσι ωστε να μην ψαχνω ενα ενα τα μνημεια, πιστευω πως ειναι πολυ καλη επιλογη για εμας που πηγαίνουμε λιγες μερες.!
για μένα δε συμφέρει αυτό, κρίμα τα λεφτά, η Ρώμη θέλει περπάτημα κι μερεικές φορές μετρό ;D

panagiotis3

Member
ε τότε μη ανοίγεις ράδιο κι τηλεόραση :Ρ :Ρ :Ρ

για μένα δε συμφέρει αυτό, κρίμα τα λεφτά, η Ρώμη θέλει περπάτημα κι μερεικές φορές μετρό ;D
χαχα το διορθωσα :)

οχι ενταξει εννοείτε οτι θα περπατησω και οτι θα περνω μετρο και τα σχετικα απλα θελω και μια πιο γρήγορη ματια :cool:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Απο μια πολυ βιαστικη ματια που εριξα το 3ο μου φαινεται εγγυτερα στα κεντρικα σημεια.
Μετα ερχεται το 2ο μπορεις να περπατησεις απο κει που ειναι ..παλι στα διαφορα αξιοθεατα.
Το 1ο μου φαινεται μακρια.
Δε συστηνω το χοπ ον-χοπ οφ λεωφορειο.Μπορεις να περπατησεις τα βασικα αξιοθεατα στη Ρωμη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα