Δεν έχω μείνει σε κάποιο από τα δύο αλλά από άποψη τοποθεσίας ασυζητητί το δεύτερο.. Ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος μείνει σε κάποια από τα δύο για να έχω μια γνώμη
Εγώ είχα διαβάσει μέσα στο φόρουμ, ότι συμφέρει καλύτερα να πας από παλατινό λόφο να βγάλεις το εισητήριο που είναι και για το κολοσσαίο. Έτσι και έκανα, και πραγματικά η ουρά δεν ήταν τίποτα. Για τα παιδικά εισιτήρια δεν γνωρίζω να σου πω.Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: θελω να κλεισω online εισιτήρια για Κολοσσαίο. Τα παιδικά πρέπει να τα κλεισω και αυτά ή επειδή είναι δωρεάν τα παιδιά δεν χρειάζεται;;
Έχω ηδη κλείσει για Βατικανο και έλεγα να κλεισω και για Κολοσσαιο επειδη απ' όσο ειδα εχει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων που χωραει και ηδη για τις ημερομηνίες που θελω καποιες ώρες δεν έχει εισιτηρια. Και σκέφτομαι μην την πατήσουμε και δεν βρουμε εκεινη την ώρα που θα πάμεΕγώ είχα διαβάσει μέσα στο φόρουμ, ότι συμφέρει καλύτερα να πας από παλατινό λόφο να βγάλεις το εισητήριο που είναι και για το κολοσσαίο. Έτσι και έκανα, και πραγματικά η ουρά δεν ήταν τίποτα. Για τα παιδικά εισιτήρια δεν γνωρίζω να σου πω.
Να κλείσεις ονλινε πάντως τα εισιτήρια για καπέλα σιξτίνα, εμείς περιμέναμε 3 ώρες για να μπούμε
καλησπέρα, θα είμαστε και εμείς Ρώμη από 28/4 εως και 1/5 και ενδιαφερόμαστε να επισκεφτούμε το Βατικανό με ξενάγηση στα ελληνικά. Είμαστε 2 οικογένειες (4 ενήλικες και 4 παιδιά ηλικίας 10-13 ετών). Έχετε ήδη βρει ξεναγό;Καλησπέρα σας. Θα επισκεφθούμε την Ρώμη το Πάσχα από 25/4 μεχρι 30/4 οικογενειακώς. Μήπως ενδιαφέρεται κάποιος για ξεναγό για Βατικανο;
Καλησπέρα σας. Τελικα κλεισαμε χωρίς ξεναγό.καλησπέρα, θα είμαστε και εμείς Ρώμη από 28/4 εως και 1/5 και ενδιαφερόμαστε να επισκεφτούμε το Βατικανό με ξενάγηση στα ελληνικά. Είμαστε 2 οικογένειες (4 ενήλικες και 4 παιδιά ηλικίας 10-13 ετών). Έχετε ήδη βρει ξεναγό;
Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ όταν πήγα από ότι θυμάμαι δεν έμπαινε συγκεκριμένος αριθμός ατόμων, απλά περίμενες στην ουρά και έμπαινες.Έχω ηδη κλείσει για Βατικανο και έλεγα να κλεισω και για Κολοσσαιο επειδη απ' όσο ειδα εχει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων που χωραει και ηδη για τις ημερομηνίες που θελω καποιες ώρες δεν έχει εισιτηρια. Και σκέφτομαι μην την πατήσουμε και δεν βρουμε εκεινη την ώρα που θα πάμε