Τελικά έιχε. Οχι σταθμούς στο δρόμο που τα παίρνεις με κάρτα, όπως σε άλλες χώρες, αλλα είχε μαγαζιά τουριστικά που νοίκιαζες........... Δυστυχώς δε τα βρήκαμε εγκαίρως . Χθες γύρισα........Ποδήλατα δεν πρόσεξα να έχει (πολυ πλακόστρωτο, αθλητικά να πάρετε μαζί ), αλλά εγώ δεν είμαι και του ποδηλάτου οπότε δεν το πρόσεξα καθόλου.
Ωραία, καλά έκανες και το ανάρτησες για να γνωρίζουν αυτοί που ενδιαφέρονται.. εγώ είπαμε ποδαράκια...Τελικά έιχε. Οχι σταθμούς στο δρόμο που τα παίρνεις με κάρτα, όπως σε άλλες χώρες, αλλα είχε μαγαζιά τουριστικά που νοίκιαζες........... Δυστυχώς δε τα βρήκαμε εγκαίρως . Χθες γύρισα........
8:59:59Αμα κλείσω εισιτήρια για Βατικανό στις 9 το πρωί τι ώρα πρέπει να είμαστε εκεί?
Έχεις πει και καλύτερα...Καλημέρα!8:59:59
Τελεία! Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση!Δέκα - δεκαπέντε λεπτά πριν καλά είναι .. δεν περιμένετε στη μεγάλη ουρά....
Το στηριζεις καπου αυτο? Γιατι ουδεις δεν θα μπει πριν τις 9 κ δεν κερδιζεις απολυτως τιποτε. Γι αυτο εχουν ανα μισαωρο εισοδο. Εντελως περιττο επαναλαμβανω, κι ας χλευαστηκε η απαντηση μου, να παει κανεις εστω κ ενα λεπτο πριν. Απλα θα περιμενει 10-15' επιπλεον ασκοπα.Δέκα - δεκαπέντε λεπτά πριν καλά είναι .. δεν περιμένετε στη μεγάλη ουρά....
Εγώ προσωπικά δεν σε χλεύασα...Διότι δεν γνωρίζω γιαυτό και ρώτησα...Απλα απάντησα με χιούμορ όπως έκανες κ εσύ! Απλα καλό θα ήταν να απαντάμε σοβαρά σε κάποιον που ρωτάει κάτι. Γιαυτό είναι το φορουμ!Το στηριζεις καπου αυτο? Γιατι ουδεις δεν θα μπει πριν τις 9 κ δεν κερδιζεις απολυτως τιποτε. Γι αυτο εχουν ανα μισαωρο εισοδο. Εντελως περιττο επαναλαμβανω, κι ας χλευαστηκε η απαντηση μου, να παει κανεις εστω κ ενα λεπτο πριν. Απλα θα περιμενει 10-15' επιπλεον ασκοπα.