taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Νομίζω κάποιοι εδώ είναι πράκτορες του τύπου που πηγαίνει κάθε βράδυ με το μαγνήτη και μαζεύει τα κέρματα... (μιλάμε για απίστευτη μπάζα!)
παλιος αστικος μυθος..Νομίζω κάποιοι εδώ είναι πράκτορες του τύπου που πηγαίνει κάθε βράδυ με το μαγνήτη και μαζεύει τα κέρματα... (μιλάμε για απίστευτη μπάζα!)
φιλε μου τα hop off -hop on εξυπηρετουν οταν θελεις να δεις ολα τα βασικα αξιοθεατα σε μια μερα οχι σε 4 ωρες.το αναλυσαμε νωριτερα το θεμα ,στη ρωμη τα αξιοθεατα ΔΕΝ μπορεις να τα δεις απο το λεωφορειο επειδη οι δρομοι ειναι στενοι και αναγκαστικα πρεπει να κατεβαινεις και να χωνεσε στα στενα.Νομίζω πάλι το ξεχειλώσαμε το θέμα.
Ο άνθρωπος έχει λίγες ώρες στην διάθεση του και θεωρεί, πολύ σωστα, ότι είναι ευκαιρία να πάρει μια γεύση από Ρώμη.
Οδηγίες του τύπου <άντε να δεις αυτό που άρεσε εμένα, πάρε χάρτη στρίψε στο τρίτο στενό μετά το περίπτερο και όλο ευθεία, πάρε το μετρό μετά το λεωφορείο και πάλι το μετρό για να κερδίσεις 2 Ευρώ> είναι σωστά μεν αλλά δεν τον βοηθανε.
Μην ξεχνάμε ότι θα έχει ένα κεφάλι καζάνι από την συνεχή ροή πληροφοριών, φυσιολογική κούραση και χωρίς να προβλέψουμε τυχόν καθυστερήσεις η άλλο έκτακτο.
Νομίζω ότι η λύση του 110, δημιουργήθηκε γι΄αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις και θα τον ικανοποιήσει απόλυτα,αφού θα δει τα σημαντικότερα και το κυριότερο θα τον πάρει και τον αφήσει ακριβώς έξω από το Τερμινι.
Θα πάρει μια ωραία γεύση από Ρώμη και νάστε σίγουροι ότι αυτή φτάνει για να τον κάνει να επιστρέψει (και ας μην ρίψει νόμισμα).
συμφωνώ απόλυτα για το 110 κ τα hop hop off γενικά. δε λένε. κάνεις ένα προγραμματισμο κ με τα ΜΜΜ βλέπεις πολύ περισσότερα κ πιο γρήγορα.φιλε μου τα hop off -hop on
το εισητηριο του τρενου (αργου ή γρηγορου) απο το αεροδρομιο μπορεις να το χρησιμοποιησεις και στο μετρο?δλδ αν εγω θελω να παω στην spagna πρεπει να κοψω εισητηριο για το μετρο απο το τερμινι ή την πιραμιντ που θα με αφησει το τρενο?
νομίζω απάντησα πριν. για να είμαστε ακριβείς το εισιτηριο του 1 Ε κ των 4 Ε για το μετρό δηλ., δεν σχετιζεται με κανένα μέσο μεταφοράς αλλά μόνο με γεωγραφικά και χρονικά όρια. δηλ ισχύει ότι και να πάρεις εντός ορίων πόλης. αυτό έχει σημασία γιατι μερικές στάσεις εξυπηρετουνται μόνο από προαστιακό. τα όρια πόλης δεν ορίζονται χιλιομετρικά γιατί για παραλίες, Όστια ισχύει το εισιτήριο αλλά για Φιουμιτσίνο όχι.Η ερώτηση που έθεσε ο evmenis με ενδιαφέρει αν και νομίζω ότι το εισιτήριο του τρένου με το metro δεν έχει καμία σχέση αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι σε μια ξένη πόλη.
κυρίως έχει κάθε 15' ενώ το Leonardo κάθε 30'
H ακρίβεια του Leonardo είναι παροιμιώδης,κάτι το οποίο δεν ισχύει απόλυτα για το FR1.Τα δρομολόγια είναι κάθε 15-30 λεπτά και με πιθανές ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.Μου συνέβει,πρόσφατα, και σιχτίριζα που δεν είχα δώσει τα 6? παραπάνω...