Italitsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Αυστρίας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Η roma pass δεν καλύπτει το Βατικανό.
Pizzare και Eataly,τιραμισου στο PompiNαι ξέρω που είναι η sistina
Για το Πάνθεον δεν θυμάμαι. Είχα πάει πριν 14 χρόνια για 2 μέρες. Σήμερα κανονίζουμε να φύγουμε την άλλη Πέμπτη.
Οπότε όλα στο τρέξιμο.......
Ειμαι ευγνώμων για ότι μασημένη τροφή μου δίνεται κ μιας κ το λέμε, αν έχετε καμια σίγουρη φθηνή πρόταση για φαγητό, καλοδεχούμενη. Αλλιώς θα πίξει ο κ@λ@ς μου στα αραντζίνια (αδυναμία μου)
Πήγαινε μόνο σε αυτά που τα θέλεις και πολυ.Nα ρωτήσω ρε παίδες μια άποψη. Απο τα μνημεία που πληρώνεις, ποια αξίζει κατ'εσάς να τα σκάσεις? Γιατί τα χρηματικά μας διαθέσιμα, είναι χαμηλά αυτόν τον καιρό.
Δεδομένα θεωρώ το SantAngelo & cappela sistina. (βατικανό) .
Κοίτα να δεις, κάποια πράγματα τα είδα πριν πολλά χρόνια στα νιάτα μου, αλλα δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Απλά θυμάμαι ακριβώς τη θέα απο το Κάστρο των αγγέλων. Δε θυμάμαι αν κ τι είχα πληρώσει.... Θέλω να πάω τη γυναίκα μου τώρα.Εγώ προσωπικά θα πρότεινα μουσείο Βατικανού και μουσείο Καπιτωλίου. Το Κολοσσαίο δεν έχει κάτι το τόσο εντυπωσιακο μέσα, παρά μονο το μέγεθος του, βέβαια αν έχεις ξεναγό και σου εξηγήσει τι βλέπεις και όλη την ιστορία σίγουρα θα ειναι διαφορετικά. Επίσης την Ρωμαική Αγορά μπορείς να δεις κάποια κομμάτια της και από τον δρόμο.
Το castello di Angello έχει πολύ σκαλί, ανεβαίνεις, ανεβαίνεις, δεν εντυπωσιάστηκα τόσο από το εσωτερικό του όσο από τη θέα που σου προσφέρει όταν ανέβεις στο ψηλότερο σημείο. Αν μπεις στο castello di Angello δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να ανεβεις να δεις την θέα στον Αγιο Πέτρο.
Nα το κοιτάξω.. Να δω αν μπορώ να μπω κ με τη romapass πως τη λένε............Eντυπωσιακά αγάλματα, έργα τέχνης, συλλογές (εμείς είδαμε αιγυπτιακή συλλογή) . Την πρώτη φορά που πήγα Ρώμη δεν ειχα παει στο συγκεκριμένο μουσείο, αλλά πήγα το καλοκαίρι με την 18χρονη κόρη μου η οποία λατρεύει τα μουσεία και εντυπωσιάστηκα, οπότε όσα χώραγαν στο πρόγραμμά μας τα είδαμε...
Το μισό στο αγγελόκαστρο, ανήκεις σε κάποια κατηγορία?Με τη Roma pass μπαίνεις.. μπήκα εγω δωρεάν (την χρησιμοποίησα για δωρεάν Κολοσσαιο/Ρωμαική Αγορά και μουσειο καπιτωλιου - castello di Angello πλήρωσα μισό εισιτήριο ) Να πατε και καμια βόλτα, να φάτε και τιραμισού από το Pompi, όπως προειπε και η συμφορουμίτισα πιο πανω..