Το έχουν κάνει εκατοντάδες έλληνες αρκετοί εκ των οποίων φίλοι μου. έμειναν ενθουσιασμένοι. Πολύ καλή σκέψη.Κερδίζεις χρόνο και βλέπεις περισσότερα μέρη. ιδανική η ρώμη για δίκυκλο. Δυστυχώς ο ομιλών από το ποδήλατο αμέσως πήγα στο αυτοκίνητο.ωραια,ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Τώρα και κατι αλλο που θέλω να ρωτησω,σκεφτηκαμε να νοικιασουμε vespa για τις μετακινησεις μας στη ρώμη.Υπαρχει κάποιος που να το έχει κανει??
Benvenuto nel sito ufficiale dell'ASROMA CALCIOΕχω ακομα μια ερωτηση παιδια, ξερετε που μπορω να βρω εισητηρια για τον αγωνα της Κυριακης Roma - Atalanta ??
το λεωφορειο ειναι ο οικονομικοτερος τροπος, πηρα εισιτηριο μετ'επιστροφης 15 ευρω/ατομο. Ο χρονος που κανει να φτασει termini εξαρταται απο την κινηση, σιγουρα το τρενο ειναι η καλυτερη λυση, φτανεις ακριβως στην ωρα σου, αλλα ειναι διπλασια η τιμη του. Παντως εμενα με βολεψαν πολυ και οι ωρες αναχωρησης προς αεροδρομιο και οτι εκανε σταση, εκτος απο το termini και στην piazza cavour που ηταν πιο κοντα στο ξενοδοχειο μου.Φιλε Samion σορρυ που σε κουραζουμε με τα ιδια και τα ιδια αλλα για να ανακεφαλαιωσουμε:
Απο FCO για Τερμινι(και μονο Τερμινι) αν καταλαβα το Leonardo ειναι το ακριβοτερο?
Τι αλλες λυσεις υπαρχουν? Λεωφορεια ?Ακουσα και για ενα airport shuttle bus με 7-8 ευρω.
Σε ευχαριστω πολυ.
η καλύτερη ειναι σχετικό δεν είναι? στα ποστ πιο πάνω έχει εξαντληθεί το θέμα από πληροφορίες. διάβασε τα και κρίνε εσύ πιο είναι καλύτερο για σένα. πιο άνετο μπορώ να σου πω είναι το Leonardo ως Τερμινι και λεωφορειο Terravision μετά. πιο οικονομικό να πας Magliana που ειπα πριν, μετά μετρό ως Anagnina κι απο κει λεωφορείο. η τελευταια λυση ενδεικνυται αν εχεις χρονο κ θελεις την πιο οικονομική λύση.δηλαδη για να καταλαβω κιολας ποια ειναι η καλυτερη επιλογη που εχω τωρα για να παω απο το ενα αεροδρομιο στο αλλο?
όχι, δεν πήρες το σωστό λεωφορείο.. το λεωφορείο της Cotral έχει 2.5Ε ως το μετρο..+1 το μετρο=3.5 ανά διαδρομή..αυτός είναι ο οικονομικότερος τρόπος.το λεωφορειο ειναι ο οικονομικοτερος τροπος, πηρα εισιτηριο μετ'επιστροφης 15 ευρω/ατομο.
Samion ευχαριστω για την απαντηση ..(δεν την προλαβα γιατι ειχα ιντερνετ μεχρι τις 2 -τα ειπαμε και σε αλλο θρεντ)..αλλα δεν πειραζει .όχι, δεν πήρες το σωστό λεωφορείο.. το λεωφορείο της Cotral έχει 2.5Ε ως το μετρο..+1 το μετρο=3.5 ανά διαδρομή..αυτός είναι ο οικονομικότερος τρόπος.
Κλεοπάτρα δεν κουράζεις. τα έχω πει εδώ, βρίσκεις όλες τις λύσεις και τα λινκ (έπρεπε να κάνω ένα νέο θέμα τελικά αφού αφορά πολύ κόσμο και οι αλλαγές είναι συνεχείς..):
http://www.travelstories.gr/%E5%F5%...F-%F4%F3%E9%E1%EC%F0%E9%ED%EF.html#post165289