• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη again :P
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Αμερικής
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, τελικώς έκλεισα στο Embassy Hotel που μου πρότεινε η Sapienza, κυρίως επειδή ήθελα οικονομική λύση (65 ευρώ το δίκλινο με πρωϊνό). Φτιάχνω βαλίτσες λοιπόν και πετάω αύριο το πρωϊ, να γνωρίσω κι εγώ αυτή την υπέροχη (όπως λένε όλοιο) Αιώνια Πόλη!!!! Φιλάκια!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Εγώ, μιας και πρόκειται για επέτειο θα σου πρότεινα κάτι εξαιρετικό:
Εστιατόριο La Pergola στον ψηλότερο όροφο του ξενοδοχείου Cavalieri Hilton στο Montemario. Εξαιρετικό φαγητό, ακόμη πιο εξαιρετική θέα (όλη η Ρώμη στο πιάτο φωτισμένη).

Rome Cavalieri - La Pergola Restaurant

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εγώ, μιας και πρόκειται για επέτειο θα σου πρότεινα κάτι εξαιρετικό:
Εστιατόριο La Pergola στον ψηλότερο όροφο του ξενοδοχείου Cavalieri Hilton στο Montemario. Εξαιρετικό φαγητό, ακόμη πιο εξαιρετική θέα (όλη η Ρώμη στο πιάτο φωτισμένη).

Rome Cavalieri - La Pergola Restaurant
όντως εξαιρετική επιλογή. τα 3 αστέρια Michelin κάτι λένε. Πλιζ, όποιος έχει πάει με 400Ε το ζευγάρι να μας γράψει κι ένα review μετά.

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
όντως εξαιρετική επιλογή. τα 3 αστέρια Michelin κάτι λένε. Πλιζ, όποιος έχει πάει με 400Ε το ζευγάρι να μας γράψει κι ένα review μετά.
Βρε Samion δεν θα μας πάς για ένα δείπνο μετά τη συναυλία της Πρωτομαγιάς?6 άτομα θα είμαστε όλοι κι όλοι!!!!

Traveller

Member
Αγαπάμε Boscolo αλλά το EXEDRA δεν είναι στο επίπεδο των άλλων Boscolo...
Aκατανόμαστε καμιά σχέση με το New York... αν πάμε γύρω στα 150-160 το Ripa είναι εξαιρετική επιλογή... δυο βήματα από το Trastevere μακριά από το αίσχος του Τermini...

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, τελικώς έκλεισα στο Embassy Hotel που μου πρότεινε η Sapienza, κυρίως επειδή ήθελα οικονομική λύση (65 ευρώ το δίκλινο με πρωϊνό). Φτιάχνω βαλίτσες λοιπόν και πετάω αύριο το πρωϊ, να γνωρίσω κι εγώ αυτή την υπέροχη (όπως λένε όλοιο) Αιώνια Πόλη!!!! Φιλάκια!!!!

Εύχομαι να περάσετε καλά..Το ξενοδοχείο είναι σε καλή τοποθεσία,κοντά σε 2 στάσεις μετρό, φανταστείς χλίδες,κτλ,τα βασικά, αλλα για την τιμή του θεωρώ οτι είναι οκ..Περιμένουμε εντυπώσεις!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Βρε Samion δεν θα μας πάς για ένα δείπνο μετά τη συναυλία της Πρωτομαγιάς?6 άτομα θα είμαστε όλοι κι όλοι!!!!
εχω ηδη κλεισει πιτσερια στο Campo dei Fiori τριτο παγκακι δεξια όπως κοιτας τον Τιβερη αλλιώς θα σας πηγαινα. ειπα ότι παει καλυτερα μετον Liga..
να το κανουμε sunday brunch? και με ταρτουφο Piemontese απο Alba για ολους?

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
εχω ηδη κλεισει πιτσερια στο Campo dei Fiori τριτο παγκακι δεξια όπως κοιτας τον Τιβερη αλλιώς θα σας πηγαινα. ειπα ότι παει καλυτερα μετον Liga..
να το κανουμε sunday brunch? και με ταρτουφο Piemontese απο Alba για ολους?
Όλα κι όλα...Liga,(ίσως και κάνας Caparezza),hostel και το αντίστοιχο dress code, νομίζω είμαστε κατευθείαν για Cavalieri !!!!
Κάνε κράτηση τώρααααα!!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Υπάρχει μενού degustation από 175? το άτομο με εννιά πιάτα. Όσο για την εμπειρία των... chocolate canelloni με τις φρέσκιες μικρές φράουλες... ανεκτίμητη.

Στο κάτω κάτω επέτειο έχουν οι άνθρωποι.:rolleyes:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Υπάρχει μενού degustation από 175? το άτομο με εννιά πιάτα. Όσο για την εμπειρία των... chocolate canelloni με τις φρέσκιες μικρές φράουλες... ανεκτίμητη.

Πες τα χρυσόστομε!!!Να πληρώσει!!!!!:haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

αν ηταν σ' αυτη την κατηγορια τιμής δεν θα εκανε ερωτηση εδω.
κι ενα μικρο λαθακι: το μενου των 6 και όχι των 9 έχει 175...των 9 έχει 198. + το ταρτουφακι 85= 283 έκαστος. + το κρασι φυσικα..

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Αχ, αυτό το ταρτουφάκι χαλάει όλο το μπάτζετ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom