Fragkiska Pal
New Member
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!
1..δες megabus.com και στο country διαλεξε Ιταλια.Καλησπερα και καλως σας βρηκα στο υπεροχο και ομορφο αυτο forum.την τριτη 8 σεπτεμβριου ταξιδευω για πρωτη φορα με την ryanair στη ρωμη και γενικα εξωτερικο για 5 μερες.εχω ξεκοκαλισει απο την σελιδα σας σχεδον ολες της ιστοριες σας που αφορουν την πανεμορφη αυτη πολη.για αυτο θα ρωτησω κατι που δεν εχω διαβασει εδω η κατι που μπορει να μην το ειδα.
1)ερωτημα: Επειδη εχουμε σκοπο να παμε και ναπολι η φιορεντια αυθημερον με τρενο βλεπω οτι οι τιμες στην trainitalia ειναι αρκετα τσιμπημενες ,35 ευρω για ναπολι μονο να πας υπαρχει καποιος αλλος τροπος να επισκεφτεις και αλλα μερη;ισως με λεωφορειο ;
2) θα θελαμε να επισκεφτουμε οπωσδηποτε τα μουσεια του βατικανου εισητηρια πως μπορω να βγαλω και απο που; υπαρχει καποιο γκισε εξω; ηλεκτρονικα δεν θελω γτ δεν εχω πιστωτικη
3)επισης εχουμε σκοπο να κλεισουμε εισητηριο 72 ωρων με το open tour και απο οτι ειδα εχει δωρεαν εισοδο σε 2 μουσεια ,σε αυτα συμπεριλαμβανονται και αυτα του βατικανου;η του κολοσαιου;και αν οχι ποια μπορω να εκμεταλευτω;
4) απο νυχτερινη ζωη αξιζει ; υπαρχουνε μπαρακια που να πιεις χαλαρα τα ποτακια σου και να ακουσεις την μουσικη χωρις το απαγορευτικο της ωρας;και τα αστικα η το μετρο μεχρι τι ωρα λειτουργουνε;
Συγνωμη για το κατεβατο προσπαθησα να μετριασω της αποριες μου ως εκει που δεν διαβασα .
Ξεχασες κατι?Για μένα αξίζει να ξοδέψεις 6 ώρες περίπου στο τρένο..
1.San Giovanni. Ωραια μαγαζια ρουχα, φαι, νυχτα.1.κοντά στον σταθμό Manzoni αρκετά κοντά στο Termini, δεν είμαι σίγουρη πως λέγεται η περιοχή αν ξέρει καποιος ας μου πει )
2.να μου προτείνετε τρόπους για να γεμίσω την 3η ημέρα μας.
Ποια ειναι αυτη;η Φλωρεντια;φιορεντια
...βαλε την σελιδα.επισης εχουμε σκοπο να κλεισουμε εισητηριο 72 ωρων με το open tour
Τίβολι και ιδιαίτερα την Villa d'Este.Θα πάρετε τηλ.γιατί δεν είναι κάθε μέρα ανοιχτά.1) εχεις να προτεινεις καποια αυθημερον εκδρομη καπου κοντα με λεοφωρειο η τρενο που να αξιζει να επισκεφτουμε;