dorita18
Member
Καλησπερα και απο εμενα περσυ το σεπτεμβριο ειχα παει ρωμη περασα σουπερρρρ!!!! θα γραψω και ιστοριααα , απλα εχω ενα θεματακι με το ιντερνετε και μεχρι να αποκατασταθει θαργισω λιγο. Λοιπον η Ρωμη ειναι μαγικη το σεπτεμβριο εχει κοσμο ολες τις ωρες, δεν φοβασε πουθενα μεσα και γυρο απο το κεντρο διοτι παντου εχει φυλλαξει λογο τον διαφοφων μουσειων και παλατιων. Εγω εμενα στην real sistina (νομιζω την γραφω σωστα) στο ξενοδοχειο reals sistina τιμη;; αστω 180 ευωρ την βραδια !!! ναι, ναι τοσα πολλα, γιατι εγω ενω ολα τα εκλεισα πολυ νωρις το ξενοδοχειο το εκλεισα ενα μηνα πριν παμε ετσι ολα οσα ηταν κοντα στο κεντρο ηταν κλεισμενα. Γιαυτο κλεισε αμεσσα!!! Σαν ξενοδοχειο ( βασικα ηταν σενα οροφο δωματια ) ηταν ωραιο πολυ καθαρο πολυ καλα σχολια, τα παιδια που το ειχαν πολυ καλα και πρωινο! Το καλυτερο ηταν οτι ηταν διπλα σε ολα, ενα τσουπ και ειμασταν στα ισπανικα σκλαλια, δεν πηραμε για πουθενα μετρο. Ακομα και για βατικανο, διαλεξαμε μια διαδρομη και σιγα, σιγα απολαυμβανοντας την διαδρομη πηγαμε με τα ποδια . Αυτα απο εμενα, κατα τη γνωμη μου δεν θα εμενα στο σταθμο, η Via veneto ειναι μια "κουκλα" οδος με τα ποιο ωραια ξενοδοχεια, αν βρεις κατι στις τιμες σου να μεινεις εκει. Να περασετε τελεια και οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε να βοηθησουμε.