Δεν χρειάζεται να πας και στα δύο, στο πρώτο και είσαι εντάξει.Να ρωτήσω η θεά από τον τρούλο της βασιλικής του Αγ. Πέτρου και η θέα απο το castle sant angeliko?
Αξίζει να ανέβεις και στα δύο? τι λέτε? κάποιος που έχει παει
H θέα απ'το castel sant Angelo ήταν καταπληκτική (πανοραμική).. Στον Αγιο Πέτρο έχω πάει 3 φορές αλλά καμία δεν ανέβηκα στον τρούλο. Από φωτογραφίες καταλαβαίνω πως ουσιαστικά βλέπεις την πλατεία μπροστά..Να ρωτήσω η θεά από τον τρούλο της βασιλικής του Αγ. Πέτρου και η θέα απο το castle sant angeliko?
Αξίζει να ανέβεις και στα δύο? τι λέτε? κάποιος που έχει παει
Η θέα στον Αγιο Πέτρο είναι καταπληκτική ,πολύ καλύτερη απ'ότι την αντιλαμβάνεσαι στιε φωτογραφίες!H θέα απ'το castel sant Angelo ήταν καταπληκτική (πανοραμική).. Στον Αγιο Πέτρο έχω πάει 3 φορές αλλά καμία δεν ανέβηκα στον τρούλο. Από φωτογραφίες καταλαβαίνω πως ουσιαστικά βλέπεις την πλατεία μπροστά..
Ψαξε στο viator.com η στο citydiscovery.com έχει ξεναγους κ γενικά οργανωμένες δραστηριοτητες κ λέει κ σε ποιες γλώσσεςΚαλησπερα. Ταξιδευω με την οικογενεια μου στη Ρωμη 28/6 με 3/7 και αναρωτιεμαι αν γνωριζετε καποιον ελληνοφωνα ξεναγο να χρησιμοποιησουμε
ΕυχαριστωΨαξε στο viator.com η στο citydiscovery.com έχει ξεναγους κ γενικά οργανωμένες δραστηριοτητες κ λέει κ σε ποιες γλώσσες