alex-angel
Member
Da franzesco στη navona kai to maccheroni στο πανθεον
Μμμ. ήδη προστέθηκαν στη λίστα...Da franzesco στη navona kai to maccheroni στο πανθεον
Α παίζει τέτοια φάση.. μάλιστα.. Οκ, θα το έχω υπόψη μου και θα κλείσω αν είναι τραπέζι. Ελπίζω να είναι λογικές οι τιμές και να μπορούμε να φάμε με ένα 30άρι 40άρι δύο πίτσες!Κοιτα να κλεισεις τραπεζι ομως
Πιτσαρια καλη εχει κ μια προτεινει ο samion κοντα στη popolo. Στα αλλα προτεινω να φας παστα
Παιδιά γιαυτό το ψάχνω ρωτώντας σας για να πέσω σε όσο το δυνατόν λιγότερες.. κακοτοπιές . Ήδη με έχετε βοηθήσει πολύ.. Αλήθεια, τι εννοείς όμως; Ότι είναι ακριβές σχετικά και δε χορταίνεις;Δημητρό, μόλις δεις τις πίτσες θα αναθεωρήσεις και θα αναζητάς σπαγγέτι...
Λογικό είναι να πας πρώτα Άγ. Πέτρο γιατί μετά τα μουσεία σίγουρα δεν θα έχεις κουράγιο. κλείσε μια ώρα που υπολογίζεις ότι όχι μόνο θα έχεις ξεμπερδέψει από τον Άγ. Πέτρο αλλά θα έχεις και ένα διάλειμμα για καφέ τσιγάρο δεκατιανό ή ότι άλλο θεωρείς απαραίτητο γιατί αν μπεις στα μουσεία χρειάζεσαι περίπου τρεις ώρες να τα διασχίσεις βλέποντας ελάχιστα πράγματα.TIME AVAILABILITY SELECT
11:00 Available Select
11:30 Available Select
12:00 Available Select
12:30 Available Select
13:00 Available Select
13:30 Available Select
14:00 Available Select
14:30 Available Select
15:00 Available Select
Παιδιά αυτός είναι ο πίνακας με τις ώρες για να κλείσω on line εισιτήριο για μουσείο Βατικανού και Καπέλα Σιξτίνα. Έχει όπως βλέπετε από τις 11:00 και μετά για την ημέρα που θέλω εγώ (26/5). Άρα δε μπορώ να κλείσω νωρίτερα σωστά; Κι εγώ σκεφτόμουν να σηκωθούμε νωρίς για να είμαστε εκεί κατά τις 8 με 8μιση. Μήπως να μην πάω νωρίς αν είναι να κλείσω εισιτήρια για 11:00 η ώρα; Η να πάω νωρίς όπως και υπολόγιζα και να ανέβω πρώτα Άγιο Πέτρο οπότε να μένει μετά το μουσείο με την ησυχία μας και χωρίς ουρά αφού θα έχουμε κλείσει και on line; Τι λέτε;
Καλο το ανεκδοτο..."οι ελληνες ξερουν απο πιτσα"...ζυμαρια κανουν με αθλια κιτρινα τυρια που χωνευονται με αντιοξινα.ίσως και σε βαθμό αδιαφορίας...