Γεματη συντριβανια ειναι...θα πας καπου αλλου...μην τα λες τοσο μελο...τωρα δε εχει και Τιβερη με πολυ νερο οπου αντισταθμιζεται επαξια η περιγραφομενη απωλεια της φοντανα..σουρουπο ανοιξης στο lungotevere (με τη grattachecca στο χερι) ειναι ανεπαναληπτο..Νομίζω ότι αυτοί που θα βρεθούν αυτή την περίοδο στην Ρώμη θα είναι πολύ άτυχοι σχετικά με την fontana, με τις σκαλωσιές καλύπτεται ένα μεγάλο μέρος, αλλά για μένα το εντυπωσιακό σε αυτό το συντριβάνι είναι να το δεις σε λειτουργία και να ακούς τον ήχο των νερών...που το χάνεις τώρα μιας και το έχουν αδειάσει
Αυτά είναι γούστα ...Γεματη συντριβανια ειναι...θα πας καπου αλλου...μην τα λες τοσο μελο...τωρα δε εχει και Τιβερη με πολυ νερο οπου αντισταθμιζεται επαξια η περιγραφομενη απωλεια της φοντανα..σουρουπο ανοιξης στο lungotevere (με τη grattachecca στο χερι) ειναι ανεπαναληπτο..
Η πολη ειναι ανεξαντλητη, αλιμονο να μιλαμε για ατυχια! Παντα ειναι τυχεροι οσοι πανε, ολο το χρονο κ ολες τις εποχες.
Μα στον ηχο των νερων...που εμενα δε μου λεει τπτ μπροστα στην αρχιτεκτονικη..εχεις δικιο γουστα ειναι αυτα.που το είδες το μελό?
Μαλλον γι αυτο θα ειναι που δεν με ενοχλει καθολου, αντιθετα μου αρεσει να παρακολουθω τις εργασιες λαιβ αλλα και απο το σαιτ και το app τους. Πολυ προχω..χαρη στη Fendi βεβαια..επειτα με την πασαρελλα πλησιαζεις παρα πολυ κοντα που δεν ηταν βεβαια δυνατον πριν. Να γινω αιρετικος και να πω οτι μου αρεσει που "συμμετεχω" σε γεγονος που γινεται καθε 30 χρονια και αν...βεβαια γουστα ειναι αυτα..για τα πιο νορμαλ γουστα υπομονη ως το νοεμβριο. Με τις τιμες των αεροπορικων στα ταρταρα η Ρωμη εγινε πολυ προσιτη, περα απο το hub μας για ολο τον κοσμο πλεον...Νταξει θα το αντέξουμε ... Εξάλλου στη Ρωμη δεν πας μονο μια φορα ....