απαραδεκτο σχόλιο. να προσεχεις περισσοτερο την ειρωνεια οταν θιγεις θρησκευτικα θεματα.Ναι το ξερω οτι ειναι πρωτομαγια αλλα σιγα το μιλενιουμ. Εκτος και αν ..
Για τσέκαρε αυτό http://www.booking.com/hotel/it/con...404;spdest=cc/-126693;spdist=1.3999661607336340 ευρώ??? Καταλαβαίνεις λοιπόν σε τι απόγνωση είμαστε!!! Μάλλον θα κλείσω διαμέρισμα στην περιοχή Prati βόρεια του Βατικανού. Έχει μείνει ποτέ κανείς εκεί; Επίσης επιστρέφουμε 6.15 το πρωί από Ciampino. Αν μείνουμε Prati τελικά, εκτός από ταξί, έχουμε άλλη εναλλακτική για να φτάσουμε στην ώρα μας στο αεροδρόμιο; Το ταξί πόσο στοιχίζει περίπου?
Το πρώτο λεωφορείο από Termini ξεκινάει 4:30 και φθάνει 5:10.εκτός από ταξί, έχουμε άλλη εναλλακτική για να φτάσουμε στην ώρα μας στο αεροδρόμιο;
Το είχα βρει στο booking , αλλά το καπάρωσαν άλλοι. Έκλεισα ένα 4κλινο (να θυμηθούμε τη θητεία μας) τελικά στην περιοχή Termini, το Roma Balance BB (γνώμες; ). Φαίνεται ολίγον χαμαιτυπείον, αλλά τουλάχιστον θα πληρώσουμε "μόνο" 115 ευρώ το άτομο και επιπλέον θα πάρουμε κατευθείαν το νυχτερινό λεωφορείο για Ciampino (thnx @greg_thess ).τα ταξι ειναι ακριβα.σιγουρα καποιο αλλο μεσο θα βρεις για να πας.απο που βρηκες διαμερισμα?
κοιτα δεν ειναι ασχημο.το θετικο ειναι οτι ειναι στο κεντρο και για κεντρο εχει μια χαρα τιμηΤο είχα βρει στο booking , αλλά το καπάρωσαν άλλοι. Έκλεισα ένα 4κλινο (να θυμηθούμε τη θητεία μας) τελικά στην περιοχή Termini, το Roma Balance BB (γνώμες; ). Φαίνεται ολίγον χαμαιτυπείον, αλλά τουλάχιστον θα πληρώσουμε "μόνο" 115 ευρώ το άτομο και επιπλέον θα πάρουμε κατευθείαν το νυχτερινό λεωφορείο για Ciampino (thnx @greg_thess ).
Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι να πάμε, θα πέσουν οι τιμές και θα βρούμε κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι οι ξενοδόχοι πάνε να κάνουν αρπαχτή, αλλά μόλις δουν ότι θα τους μείνουν τα δωμάτια απούλητα μέσα στην Πρωτομαγιά, θα λογικευτούν και θα έρθουν στα συγκαλά τους. Εσύ έκλεισες;κοιτα δεν ειναι ασχημο.το θετικο ειναι οτι ειναι στο κεντρο και για κεντρο εχει μια χαρα τιμη
οχι εγω δεν εκλεισα ακομα.εγω θα παω Οκτώβριο ετσι κ αλλιως.ειμαι στην αναζητηση ακομα.και επειδη θα παμε 4 ατομα σκεφτομαστε να κλεισουμε διαμερισμα απο το airbnb.ειμαστε σε διλημμαΘέλω να πιστεύω ότι μέχρι να πάμε, θα πέσουν οι τιμές και θα βρούμε κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι οι ξενοδόχοι πάνε να κάνουν αρπαχτή, αλλά μόλις δουν ότι θα τους μείνουν τα δωμάτια απούλητα μέσα στην Πρωτομαγιά, θα λογικευτούν και θα έρθουν στα συγκαλά τους. Εσύ έκλεισες;