Καλημερα! Εμεις τελικα κλεισαμε σ αυτο!!
http://www.booking.com/hotel/it/bas...p1t1:neg;ws=&gclid=COaf7aS01MMCFQMUwwodwyAAcQ
για πες μου τη γνωμη σου για το συγκεκριμενο και γενικα για τα B&B γιατι δεν εχω ιδεα.. Το βρηκαμε μονο 180 για 4 βραδια και για 2 ατομα! Πιστευω πολυ καλη τιμη.. και οποιος αλλος θελει ας μ απαντησει!!
Τα b&b δεν παρεχουν πλουσιο πρωινο και ειναι σχετικα λιτα απο παροχες εαν κρινω απο αυτο που εμεινα εγω.....εισαι πολυ καλα ως τοποθεσια απο οτι ειδα το ξενοδοχειο που ποσταρες, εξαλλου για να νιωσεις την πολη της Ρωμης πρεπει να την περπατησεις.....πιστεψεμε αξιζει καθε χιλιομετρο που θα διανυσεις......η τιμη ειναι σουπερ, λογο εποχης βεβαια διοτι αν θα πηγαινες ανοιξη πιστευω θα εχουν αλλες τιμες προς τα επανω βεβαια......ευχομαι να περασετε τελειαΚαλημερα! Εμεις τελικα κλεισαμε σ αυτο!!
http://www.booking.com/hotel/it/bas...p1t1:neg;ws=&gclid=COaf7aS01MMCFQMUwwodwyAAcQ
για πες μου τη γνωμη σου για το συγκεκριμενο και γενικα για τα B&B γιατι δεν εχω ιδεα.. Το βρηκαμε μονο 180 για 4 βραδια και για 2 ατομα! Πιστευω πολυ καλη τιμη.. και οποιος αλλος θελει ας μ απαντησει!!
Αντε μπραβο και αγχωθηκα πως θα ειμαι μακρια! Μα εβλεπα 2,1 χλμ απο τ κεντρο κ λεω ποσο μακρια να ειναι αφου θα υπαρχει κ συγκοινωνια?!! Σ ευχαριστω πολυ!!!Τα b&b δεν παρεχουν πλουσιο πρωινο και ειναι σχετικα λιτα απο παροχες εαν κρινω απο αυτο που εμεινα εγω.....εισαι πολυ καλα ως τοποθεσια απο οτι ειδα το ξενοδοχειο που ποσταρες, εξαλλου για να νιωσεις την πολη της Ρωμης πρεπει να την περπατησεις.....πιστεψεμε αξιζει καθε χιλιομετρο που θα διανυσεις......η τιμη ειναι σουπερ, λογο εποχης βεβαια διοτι αν θα πηγαινες ανοιξη πιστευω θα εχουν αλλες τιμες προς τα επανω βεβαια......ευχομαι να περασετε τελεια
Ναι γνωριζω πως ολα τα δωματια μπορει να μην ειναι μαζι (πραγμα που δεν μ ενδιαφερει κ πολυ) απλα το μονο που θελουμε ειναι να αφησουμε καπου τα πραγματα, να κανουμε ενα μπανιο και να ξεκουραστουμε. Εξαλλου ολη μερα εξω θα γυρναμε!! Γι αυτο και εψαξα κατι οικονομικοΝαι,βεβαια.Οπως,επισης,μπορουν να σας πουν εκει και ποια λεωφορεια βολευουν,που ειναι,για μενα,καλυτερα απο το μετρο (βλεπεις και κατι)
Όχι.γίνονται παρελάσεις καρναβαλιών?