Takis83psa
Member
Τo Rim δεν είναι και τόσο μακριά. 3 στάσεις από το Termini, δίπλα στο Laterano, 20 λεπτά με τα πόδια από το Κολοσσαίο, Θέρμες του Καρακάλλα, Aventino, Via Appia κ.α.
Η κράτηση είναι μόνο για την Gallery.Μπορείς δηλαδή να επισκεφτείς μόνο το πάρκο!Θα είμαι σε μερικές μέρες στη Ρώμη και φροντίζω κάποιες τελευταίες λεπρομέρειες αλλά έχω μια ερώτηση, θέλω να πάω στη Villa Borghese αλλά δεν με ενδιαφέρει να επισκευθώ το μουσείο αλλά μόνο το πάρκο, χρειάζεται και σε αυτήν την περίπτωση να έχω κάνει κάποια κράτηση ή η κράτηση είναι μόνο για την gallery?
Οχι. Όταν σε παίρνουν από Ελλάδα σε καλούν κανονικά σαν να ήσουν Ελλάδα. Εσύ όταν θέλεις να καλέσεις Ελλάδα βάζεις μπροστά το 0030 η +30. Το ίδιο ισχύει και για τα γραπτά μηνύματα.καλησπερα παιδια και παλι 3 μερουλες εμειναν και επιτελους φευγουμεε καποιες διευκρινισεις μη κανω καποιο λαθος οταν με περνουν τηλ. απο ελλαδα βαζω μπρωστα 0039 697........ ε;;; και οταν περνω εγω ελλαδα απο ρωμη βαζω 30 697.... σωστα;;; το ιδιο ισχυει και για το μυνημα;;
Για καφέ οπωσδήποτε στο http://www.santeustachioilcaffe.it/Καλησπερα μετα απο αρκετο καιρο ...
9 Σεπτ θα παω με την γυναικα μου μηνα του μελιτος στη ρωμη . λογω ετοιμασιων και ελλειψης χρονου κλεισαμε με γραφειο για 6 μερες / 5 δια/σεις , στο ξενοδοχειο Cicerone , που βρισκεται κοντα στην Piazza Cavour...
Η περιοχη εκει ειναι κεντρικα οπως μας ειπανε ? εχει κατι γυρω γυρω για να βγουμε το βραδυ ?
Προτασεις επισης για φαγητο και καφε (ο εσπρεσσο , ειναι κατι σαν hobby μου πολλα χρονια...εχω κ ενα φορουμ για τον εσπρεσσο κιολας..χαχα) θα με χαροποιησουν παρα πολυ ...
Για ψωνια ενδυκνειται η Ρωμη ??Γιατι πολυ πιθανον η γυναικα μου θα θελησει να ψωνισει απο εκει ...αν ναι προς τα που να παω,, ??
Γενικα οτι πληροφορια μπορειτε να μας δωσετε που θα μας βοηθησει θα ειναι ευπροσδεκτη ...
Σας ευχαριστω πολυ , Νικος !
Δυο μικρες και ασημαντες παρατηρησεις...1.Ο τύπος έχει δικά του κτήματα στην Τοσκάνη..
2.Για αυθεντική πίτσα...