Εμείς θα βρισκόμαστε στην Ρώμη τον Ιούλιο , από το ψάξιμο που έχουμε κάνει αλλά πιο πολύ από την βοήθεια των παιδιών εδώ έχω καταλήξει ότι spanish steps , navona , trevi και Βατικανό αλλά κοντά στο ποτάμι είναι οι καλύτερες! Βασικά είναι οι πιο κεντρικές αλλά και αρκετά ακριβές !! Εμάς το ξενοδοχείο βρίσκετε στην περιοχή via veneto ! Δεν το λες και κέντρο αλλά μου φαίνεται καλή περιοχή και σαφώς πιο οικονομική ! Αν εξαιρέσεις το Βατικανό και το Κολοσσαίο που είναι περίπου 3-3,5 χλμ απόσταση (τα πιο μακρινά βασικά αξιοθέατα από την περιοχή) τα άλλα είναι σε πολύ καλές αποστάσεις!
Μετά μπορείτε να δείτε και στον σταθμό termini που και εκεί έχει πολλά ξενοδοχεία και σε καλές τιμές! Προσωπική μου άποψη είναι να επιλέξετε αυτή την περιοχή και λόγο τιμών αλλά και λόγο του ότι βρίσκεται δίπλα στον σταθμό οπότε θα μετακινήστε άνετα!!
Ελπίζω να βοήθησα λίγο!
Μετά μπορείτε να δείτε και στον σταθμό termini που και εκεί έχει πολλά ξενοδοχεία και σε καλές τιμές! Προσωπική μου άποψη είναι να επιλέξετε αυτή την περιοχή και λόγο τιμών αλλά και λόγο του ότι βρίσκεται δίπλα στον σταθμό οπότε θα μετακινήστε άνετα!!
Ελπίζω να βοήθησα λίγο!