Rebequita
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Peru
Η περιοχή δεν είναι άσχημη, τα σχόλια στο tripadvisor ειναι αποκαρδιωτικά. Δες την θετική πλευρά, αφου δεν μπορείς να το ακυρώσεις χωρίς να χάσεις τα χρήματα σου, έχει ευκολη πρόσβαση με μετρό και ίσως τελικά να μην σε επηρρεασει η παρέλαση στο να φτάσεις στο ξενοδοχειο σου.γεια σας! Έχει μείνει κανείς ποτέ σε αυτό http://www.booking.com/hotel/it/hotelrichmondroma.el.html ; κλείσαμε εγώ και η μητέρα μου για 2 νύχτες 2 με 4 ιούνη γιατί τη ρώμη δεν την ξέρω καθόλου, δεν έχω ταξιδέψει καθόλου εξωτερικό και ιταλικά δεν ξέρω, είδαμε κοντά κολοσσαίο, λέμε κεντρικά θα είναι αλλά επειδή έγιναν όλα γρήγορα δεν είχα δει τα σχόλια στο trip advisor, τώρα τα είδα και πανικοβλήθηκα γιατί η μητέρα μου είναι μεγάλη σε ηλικία και με θέματα υγείας και το πλήρωσα ήδη, χωρίς δυνατότητα αλλαγής. η περιοχή είναι ασφαλής τουλάχιστον ή να φοβάμαι και για αυτό 2 γυναίκες; κοίταξα και για ταβέρνες, μάρκετ για φθηνό νερό κλπ τώρα δε βρίσκω τίποτα δίπλα. να το πάθω το εγκεφαλικό ή έχω ελπίδες; Ενώ διάβασα όσο μπορούσα πληροφορίες από το φόρουμ είχα χαθεί ως άσχετη με την πόλη και τον προσανατολισμό, δεν ξέρω καν τί περιοχή θεωρείται εκεί και επειδή θα έκλεινε η τιμή το αγόρασα. αφήστε που έμαθα ότι δευτέρα 7 που φθάνουμε έχουν και αργία και παρέλαση μπροστά από το ξενοδοχείο και ως αργά το μεσημέρι δε θα έχουμε πρόσβαση οδικώς πουθενά κοντά του γιατί θα είναι κλειστοί οι δρόμοι. είμαι πανικόβλητη και αυτό το ταξίδι είναι δώρο για τη μητέρα μου και φοβάμαι πως τα κατέστρεψα όλα από την αρχή μέσα στον πανικό μου... δε μιλάω για μουσεία, αξιοθέατα, φαγητό κλπ γιατί αρχικά φοβάμαι για το ξενοδοχείο, την πρόσβαση κατά την άφιξη και γενικότερα τις μεταφορές και την ασφάλεια. όποιος ξέρει την περιοχή ή και φυσικά το ξενοδοχείο, ας με βοηθήσει, θα σας το χρωστώ!
Απο την άλλη απο τα σχόλια φαίνεται πως η ανακαινιση αρχισε τον Δεκέμβρη, μπορεί και να εχει τελειωσει μεχρι τώρα.
Τέλος, αν προσεξες η διεύθυνση του ξενοδοχείου απαντάει στα αρνητικά σχόλια, οποτε μηπως να τους εστελνες ενα mail με την κατάσταση και τις ανησυχιες σου βαςει των οσων διαβασες σχετικα με το ξενοδοχειο στο tripadvisor? Μπορεί να κερδισεις κάποιο ανακαινισμένο δωματιο ή καποια αναβαθμιση ίσως.