alex-angel
Member
καλησπερα! τον Ιανουαριο θα παω με τον αντρα μου Ρωμη και την ημερα που φτανουμε ειναι τα γεννεθλια του. μπορειται να μου προτεινετε ενα εστιατοριο να φαμε φυρω στα 25-30 ευρω το ατομο?
Καλημέρα Σαμιων! Στο σαιτ της ματζικλαντ δεν λέει πως είναι δωρεάν η μεταφορά από Ρώμη, αλλά πως από το σταθμό του Βαλμοντονε έχει φρι λεωφορείο για το πάρκο. Τεσπα. Οι απορίες που έχω είναι:8 ειναι η καλυτερη ηλικια για τετοια παρκα. Αξιζει και υποψη η μεταφορα με τραινο η λεωφορειο ειναι δωρεαν. Και διπλα εχει κ outlet για τα μεγαλυτερα παιδια...
1. εχει προσφορες κατα καιρους. Τωρα πχ σου δινουν πισω τα χρηματα (6Ε πηγαινε ελα) του τρενου υπο μορφη κουπονιου για τα μαγαζια.Καλημέρα Σαμιων! 1.Στο σαιτ της ματζικλαντ δεν λέει πως είναι δωρεάν η μεταφορά από Ρώμη, αλλά πως από το σταθμό του Βαλμοντονε έχει φρι λεωφορείο για το πάρκο. Τεσπα. Οι απορίες που έχω είναι:
2.Αν μου καλύπτει η ρόμα πας την διαδρομή με το τρένο Τερμινι - Βαλμοντονε και τουμπαλιν και
3.Αν χρειάζεται να κάνω προαγορά εισιτηρίων για το πάρκο (δεδομενου ότι θα πάμε μεσα στις γιορτες, ίσως 28/12)
Επίσης, άσχετο με τα προηγούμενα,
4.από Φιουμιτσίνο για το σταθμό μετρο Κορνελια είναι προτιμότερο να πάρουμε τα λεωφορεία της Κοτραλ (που αν καταλαβα καλά σε πανε κατευθείαν) ή να επιλέξουμε άλλο τρόπο;
Χίλια ευχαριστώ!
Γιατί το λες αυτό; Από το να κατεβαίνουμε στο Τερμινι και από κει να αλλάζουμε μεταφορικό μέσο για Κορνελια, δεν είναι πιο ευκολο το απευθείας Φιουμιτσινο - Κορνελια;I
4. γιατι?για πιο φθηνα? Αν ναι να ξερεις οτι εχει περισσοτερη ταλαιπωρια αυτη η λυση απο το απευθειας λεωφορειο για Τερμινι-Τιμπουρτινα (5Ε) της Cotral που συνισταται να παρεις σε καθε περιπτωση..
Ναι σωστα αν πηγαινετε σε αυτη. τη σταση. Δεν ξερω τον τελικο σου προορισμο, υπεθεσα οτι πας κεντρο.Γιατί το λες αυτό; Από το να κατεβαίνουμε στο Τερμινι και από κει να αλλάζουμε μεταφορικό μέσο για Κορνελια, δεν είναι πιο ευκολο το απευθείας Φιουμιτσινο - Κορνελια;
Κοιτα, δεν είναι οτι ψαχνω να βρω απαραίτητα την πιο φτηνη λύση, αλλά αν υπάρχει κάποιος τρόπος που να με εξυπηρετεί (χωρίς πολλή ταλαιπωρία), γιατί να πληρώνω ταξί...
Παντως σ' ευχαριστώ πολύ! Δεν ξέρεις πόσο με έχεις βοηθήσει!