ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
!!!!!!!!! Το περίμενα αυτο το ποστΝα πατε, να δω τι θα καταλαβετε...
!!!!!!!!! Το περίμενα αυτο το ποστΝα πατε, να δω τι θα καταλαβετε...
Γι αυτο το εγραψα, επειδη το περιμενες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το περίμενα αυτο το ποστ
Τώρα το διάβασα...ναι εαν τιθεται τέτοιο θέμα συμφωνώ και εγώ.Επειδη ανεφερε το κοστος εισοδου στα μουσεια...ας κοψει το κολοσσαιο...
Δεν σερβίρουν καλή ψαρόσουπα...τι εννοεις?
για να καταλαβω και εγω δηλαδη..
Λάθος! τωρα εχει για αυριο το πρωι. και γιασ ολο το μηνα εννοειται.Online δεν προλαβαινουμε να κλεισουμε...
Το θέμα με την ψαρόσουπα είναι ένα παλιό inside forum joke σε σχέση με τον tripakias, στον οποίο δεν αρέσει γενικά η Ρώμη.Την ειρωνια βλεπω την εχετε στα τσεπακια σας (κριμα για το forum).... ναι συγνωμη που δεν ξερω και πολλα πραγματα αλλα εκτος οτι η ηλικια μου μου το επιτρεπει , αν τα ηξερα και ολα δεν θα χρειαζοταν και να παω.... αυτος ειναι αλλοστε αλλος ενας σκοπος καποιου που ταξιδευει ... να μαθαινει...
Τι να καταλαβεις; Σ' αρεσουν τα μουσεια αυτου τυπου; Σκυρταει η καρδια σου οταν βλεπεις ενα πινακα; Ψαχνεις το στορι; Σκεφτεσαι; Νιωθεις, καταλαβαινεις κατι; Αν οχι γιατι να χανεις το χρονο σου;τι εννοεις?
για να καταλαβω και εγω δηλαδη..
Ναι αξίζουν πολύ τα μουσεία του Βατικανού. Ουρά δε θα βρεις τόσο μεγάλη αν αποφύγεις τις πρωινές ώρες που μπαίνουν τα γκρουπ και επιλέξεις καθημερινή.αλλα επειδη πολλες φορες βλεπω σχολια του στυλ " το ειχε ο οδηγος αλλα δεν αξιζε " γι αυτο το λογο ρωταω εδω καποιον που εχει μπει σε αυτα τα μουσεια αν αξιζει τον κοπο και την ουρα.....
Το σχολιο πηγαινε σε μενα κι αν επρεπε καποιος να παρεξηγηθει ειμαι εγω, αλλα δεν...Την ειρωνια βλεπω την εχετε στα τσεπακια σας (κριμα για το forum).... ναι συγνωμη που δεν ξερω και πολλα πραγματα αλλα εκτος οτι η ηλικια μου μου το επιτρεπει , αν τα ηξερα και ολα δεν θα χρειαζοταν και να παω.... αυτος ειναι αλλωστε αλλος ενας σκοπος καποιου που ταξιδευει ... να μαθαινει...