ρωτάς αν αξίζει να πας σε ένα απο τα κορυφαια μουσεια του πλανήτη?αξιζει να παει κανεις στα μουσεια του βατικανου?
Για το μονο λογο,που καποιος δεν μπορει να δει τα μουσεια ειναι ο περιορισμενος χρονος....Γειά σας! Ηθελα να ρωτησω .. αξιζει να παει κανεις στα μουσεια του βατικανου? Και απο θεμα κοστους...
Ολα αυτα σε 2,5 ημέρες??? Και ποτε θα ξεκουραστεις??Εχετε δίκαιο για το Βατικανό. Πρέπει να διαθέσουμε περισσοτερο χρόνο εκεί.
Μακάρι να μπορούσα να χάζευα με τις ώρες. Εχουν πονέσει τα μάτια μου από το ψάξμο στο internet για τα πράγματα που μπορώ να δω στην Ρώμη γενικά. Τώρα είμαι εντελώς μπερδεμένη. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και τι πρόγραμμα να ακολουθήσω.
Τα μέρη που σκεφτόμαστε να δούμε είναι: Φοντανα ντι τρεβι, ισπανικα σκαλιά, πλατεία ποπολο, Πάνθεον, Ναβονα, Κάμπο ντε φιορι, Πιατζα Βενέτζια, Κολοσσαίο, Βατικανό, το στόμα της αλήθειας, την κλειδαρότρυπα, castel sant' Angelo, λίγο Τραστεβερε και λίγο Μόντι!! ουφ αυτά τα λίγα. Αααα μένουμε Via del corso κοντά στην Fontana di Trevi. Φτάνουμε Πέμπτη απόγευμα και φέυγουμε Κυριακη μεσημερι. Τι λετε προλαβαίνουμε για όλα αυτα? εαν μπορει καποιος να με καθοδηγησει με το " δρομολόγιο"..... ευχαριστώ πάντως για όλες τις προηγούμενες απαντήσεις σας
Να πατε, να δω τι θα καταλαβετε...Ωραια αφου σας βλεπω τοσο ενθουσιαμενους θα παμε... !