Traveller
Member
Όχι, μάζεψε κάνα φράκο παραπάνω και πήγαινε άνοιξη...
Aναλογα σε τι μερες θα πεσεις...ημουν εκει τη προηγουμενη εβδομαδα και ειχε πολυ ζεστη...καμια σχεση με το καιρο εδω.....Καλησπέρα, θέλω να κάνω ένα ταξίδι στην Ρώμη και βρήκα κάποια καλή προσφορά για μέσα Ιανουαρίου. Αξίζει να πάω την συγκεκριμένη περίοδο;
Ευχαριστώ
καλημερα, τελικα απο ciampino για anagnina πηρα το atral μεσα σε 15 λεπτακια ημουν anagnina και μετρο για spagna!
τωρα για επιστροφη θελω να κανω την ιδια διαδρομη αλλα μου ειπαν στην reception οτι μπορει να εχει κινηση μεταξυ anagnina - ciampino και να κανω καμια ωρα αντι για 15 επειδη ειναι πρωι (9 η ωρα θαλω να ειμαι αεροδρομιο)
ξερει κανεις αν οντως εκεινη την ωρα εχει κινηση?
και μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να παρω terravision απο termini,δλδ παει απο αλλο δρομο και δεν πεφτει στην κινηση?
Αν κρινω απο τις ερωτησεις δεν νομιζω πως εμαθες αρκετα.Παιδιά καλησπέρα,
σκέφτομαι να ταξιδέψω φέτος τα χριστούγεννα στη Ρώμη. Διάβασα αρκετά εδώ στο forum που έχετε γράψει και έμαθα αρκετά. Έχω όμως τις εξής ερωτήσεις:
1. Σκέφτομαι να νοικιάσω αμάξι, αξίζει ή όχι;
2. Αν νοικιάσω αμάξι, που περισσότερο μπορώ να πάω και τι άλλα μπορώ να δω που δε θα μπορούσα να πάω με τη συγκοινωνία;
3. Πού μπορώ να κλείσω ξενοδοχείο σε μικρή περιοχή και εκτός Ρώμης και να κατεβαίνω Ρώμη με το αμάξι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
αυτοκίνητο στη Ρώμη γιατί? Δεν αξίζει...αν θυμάμαι καλά το μετρό έχει 2 γραμμές, οπότε οι μετακινήσεις έίναι παιχνιδάκι. Και το ίδιο θα σου έλεγα και για το ξενοδοχείο. Η πόλη είναι πανέμορφη, περπατιέται εύκολα και έχει πολύ ωραία ξενοδοχεία, γιατί να βγεις εκτός...ειδικά αν πηγαίνεις πρώτη φορά, εγώ θα σου πρότεινα να μην το κάνεις...Παιδιά καλησπέρα,
σκέφτομαι να ταξιδέψω φέτος τα χριστούγεννα στη Ρώμη. Διάβασα αρκετά εδώ στο forum που έχετε γράψει και έμαθα αρκετά. Έχω όμως τις εξής ερωτήσεις:
1. Σκέφτομαι να νοικιάσω αμάξι, αξίζει ή όχι;
2. Αν νοικιάσω αμάξι, που περισσότερο μπορώ να πάω και τι άλλα μπορώ να δω που δε θα μπορούσα να πάω με τη συγκοινωνία;
3. Πού μπορώ να κλείσω ξενοδοχείο σε μικρή περιοχή και εκτός Ρώμης και να κατεβαίνω Ρώμη με το αμάξι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.