jimp
Member
Το λεωφορειο το παιρνεις ακριβως εξω απο το αεροδρομιο.Καλησπερα στην παρεα.Αυριο φευγουμε για Ρωμη και ισως γραφω λιγο αργα στο φορουμ.Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ρωτησω για την διαδρομη ciampino-termini μου αρεσε η οικονομικη λυση απο το αεροδρομιο στο χωριο Anagnina αλλα δεν πολυκαταλαβα απο που θα παρουμε το λεωφορειο.Και μια αλλη ερωτηση αν βγαλουμε εισητηριο για Anagnina πληρωνουμε το ποσο που αναφερθηκε πιο πανω (1.30) νομιζω και απο εκει και περα μπορουμε να βγαλουμε στον σταθμο του μετρο καρτα απεριοριστων διαδρομων η romapass και να συνεχισουμε για termini και στον γυρισμο τον ακριβως αντιθετο.Μπορω να βρω καπου τα δρομολογια του λεωφορειου για Anagnina;
Επισης θα ηθελα μια γνωμη για την romapass αξιζει για τρεις ημερες(για βατικανο εχω κλεισει και την πρωτη μερα θα ειμαστε κατα τις 5 στο ξενοδοχειο αν πανε ολα καλα). Το κουρασα πολυ νομιζω αλλα ετσι ειναι πιστευω παντα οταν πας καπου πρωτη φορα.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!
Θα δεις εχει σταση και περιμενει κοσμος,εχει και τα δρομολογια,τις ωρες αναχωρησης απο anagnina προς αεροδρομιο,καλο θα κανεις τα τα σημειωσεις καπου ωστε να τα ξερεις.Της επιστροφης μιλαω παντα.
Και η roma pass αξιζει.
Και εδω οι ωρες αναχωρησης απο anagnina για αεροδρομιο.
Anagnina Underground Terminal