Traveller
Member
Αγαπημένη μου Famek σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά!!!
σε οποιοδήποτε μεγάλο βιβλιοπωλείο, στο fiumicino, στο termini..σας ευχαριστω ολους
μηπως ξερετε αν μπορω να βρω εδω κανενα χαρτη της ρωμης ?
εκλεισα χοτελ κοντα στο σιδηροδ σταθμο...
Fast interactive map of Rome, Italy in English by hot-maps.σε ευχαριστω αλλα εννουσα στο ιντερνετ χαρτη.. πολυ καλες οι συμβουλες σου...
να μαθω να μη χαντακωνω τους παλιους μου χαρτες...και τωρα ψαχνω..
Famek auguri κι απο εμένα!!!Το καλύτερο δώρο κάνεις στον ευατό σου!!!Λέω κι εγώ ν ακολουθήσω το παραδειγμά σου και να χτυπήσω κάτι απ την σημερινή προσφορά τηςεπισης μηπως κανεις ξερει δρομους που να πουλανε ειδη χομπυ...
θα καναμε ειδικα για σενα αν δεν ελειπε το μισο φορουμ σε αποστολές ανά τον κόσμο..παιδια μηπως να καμνατε καμια συναντηση στην αθηνα 26 η 27 που θα ρθω για να σας ευχαριστησω απο κοντα?
αντε να φερω και τριγωνα πανοραματος..
παιδια εγω ασχολουμε με το ντεκουπαζ που ειναι μια νεα τεχνικη χειροτεχνιας για ελλαδα αλλα παλια στο εξωτερικο..σκεφτειτε οτι η ιταλια εχει 3 περιοδικα μονο για ντεκουπαζ.. ειναι μια τεχνικη που γινεται ειτε με ειδικα χαρτια 20 η 40 γρ ειτε με πανεμορφες χαρτοπετσετες..αρα κυριως αυτα τα 2 ψαχνω... δηλαδη χαρτοπετσετες και χαρτια που η ιταλια βγαζει τα ντεκομανια.. θα δω διευθυνσεις απο τα περιοδικα και αν ειναι θα ρωτησω.. τωρα για χαρτοπετσετες περα απο σουπερ μαρκετ αν ξερετε μεγαλα.. ειδη σπιτιου με ψιλολογια τετοια? οποια πληροφορια ευπροσδεκτη.. και σε ευχαριστω που προσεξες την ερωτηση μου... να σαι καλαFamek auguri κι απο εμένα!!!Το καλύτερο δώρο κάνεις στον ευατό σου!!!Λέω κι εγώ ν ακολουθήσω το παραδειγμά σου και να χτυπήσω κάτι απ την σημερινή προσφορά της
Lufthansa ..
Τί εννοείς είδη χόμπυ μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε?