alkistismaria
Member
Εγώ πάντως οταν πήγα Ρώμη και είχα διαβάσει πάρα πολύ το φόρουμ δεν βρήκα αυτή την τζελατερία αλλά και το Della Palma και το San Crispino ήταν τέλεια!!Αχ να χα ένα τώρα!!!
Ο γκουρού δεν την είχε αποκαλύψει στο φόρουμΕγώ πάντως οταν πήγα Ρώμη και είχα διαβάσει πάρα πολύ το φόρουμ δεν βρήκα αυτή την τζελατερία αλλά και το Della Palma και το San Crispino ήταν τέλεια!!Αχ να χα ένα τώρα!!!
Ναι έχω μείνει . Είναι κάποια δωμάτια που στεγάζονται σε μια πολυκατοικία , αλλα βρίσκονται στον ίδιο όροφο και έχουν κοινό χώρο( κουζίνα)μου απαντησε στο μαιλ η Κλεοπατρα και οντως εχει καλη τιμη! τελικη τιμη 59ε... Ευαγγελια εχεις μεινει σε αυτο; Γενικως καλα σχολια εχει απλα ενας ελεγε για κακη ηχομονωση στα δωματεια... Να φανταστω δεν ειναι ξενοδοχειο ε? αλλα σαν σπιτι που νοικιαζει τα δωματια;
Μάλιστα ... Τώρα θυμήθηκες τι είχα παραγγείλει !!μια χαρά το είπες..μερικοί μερικοί μπροστά στο πάγκο αλλάζουν γνώμη 100 φορές.. χωρια που αξίζει να παραγγέλνεις σε κάθε τζελατερια τις σπεσιαλιτέ της, όχι ότι ναναι. όχι καφέ αντί zabaione, όχι σοκολατα αντί cassata, zuppa inglese ...
ισως να το θυμομουνα αλλα η συνειδηση μου δεν μου επετρεψε να παραγγειλω καφε κ σοκολατα σε ρωμαικη τζελατερια..ουτε βεβαιως cappuccino μετα το γευμα...ευαγγελια said:Μάλιστα ... Τώρα θυμήθηκες τι είχα παραγγείλει !!
Κάλιο αργά , παρα ποτε γκουρού
ευχαριστω ευαγγελια! Σου εχω εμπιστοσυνη μετα το gerwin!!! (αν και δεν εχουν σχεση...)Ναι έχω μείνει . Είναι κάποια δωμάτια που στεγάζονται σε μια πολυκατοικία , αλλα βρίσκονται στον ίδιο όροφο και έχουν κοινό χώρο( κουζίνα)
Τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα , με αρκετό χώρο. Προσοχή όμως αν ζητήσετε μονα κρεβάτια , δεν υπάρχουν.
Έτυχε το δωμάτιο μας να βρίσκεται απο τη μεριά του σταθμού των τρένων και ομολογώ ότι ήταν λίγο εκνευριστικο
Το δωμάτιο που φιλοξένησε τους φίλους μας απο την άλλη μεριά του κτηρίου , είχε απόλυτη ησυχία
Στα συν είναι το ότι η κουζίνα είναι ανοικτή όλη μέρα, έχει κρουασαν, φρυγανιες , ψωμί τοστ , μαρμελάδες , γάλα και μηχανή εσπρεσσο για να φτιάχνεις τον καφε σου οποίαδηποτε ώρα της μέρας!
Τα δωμάτια διαθέτουν και κλιματισμό
Φυσικα το καθε δωμάτιο έχει το δικο του μπάνιο και υπάρχει και free wifi
Δεν λέω ότι είναι φοβερό ξενοδοχείο, αλλα αν διαθέτεις χαμηλό μπάτζετ είναι πολυ καλο value for money