ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Mc Donalds
καλύτερα να σου απαντήσει ο Samion που είναι γκουρού.
εγώ λέω όπως πάντα Palazzo del Freddo με χειρότερη θέα αλλά με περισσότερα ευρώ να μένουν στην τσέπη. ρίξτε μαύρο στα παγωτά των 8-10Ε..στο Palazzo το μεγαλύτερο 3,5Ε, 1Ε το συνηθισμένο, 0,80 ο καφές και το νερό δωρεάν φυσικά..Αν θέλεις πλατείες άπειρες.Σου προτείνω παγωτό απο το della palma και να το φάτε στο Πάνθεον βραδάκι είναι υπέροχα!!!
η ευαγγελία είναι πλέον γκουρού του ρωμαικού nightlife..και ο jimp expert..Για νυχτερινή ζωη (clubs , bars ) πήγαινε στο Testaccio
τα mojitos στο Charro σε εκαναν να τα βλεπεις διπλα. παλι καλα που δεν ειδες 3-4 clubs...Ενδεικτικά το Akab και το Cave
καμμία διαφορά.3. Οι τιμες στο Palazzo del Freddo που ειπε ο samion ειναι για να τα παρεις εξω ή για να καθίσεις;
Trastevereκατι ασχετο...
1.στη Βενετια πως λεγεται ενα μερος-πλατεια με πολλα πολλα μπαρακια και τραπεζακια??? στο χαρτι ιταν προς τα πανο και αριστερα... που επαιρνες και σαντουιτσακια μικρα στο χερι μαζι με το ποτο σου; λιγο μετα τη ριαλτο...
2.Το σπριτζ το πινουν απογευμα οι ιταλοι;
3. Οι τιμες στο Palazzo del Freddo που ειπε ο samion ειναι για να τα παρεις εξω ή για να καθίσεις; Παντως μονο στην Ιταλια εχω φαει παγωτο με γευση φρουτο και οντως νομιζες οτι τρως το φρουτο...
Αχ Θεέ μου !! Α ναι Charro το λέγανε το κλαμπ που πήγαμετα mojitos στο Charro σε εκαναν να τα βλεπεις διπλα. παλι καλα που δεν ειδες 3-4 clubs...
Cave ειναι μία από τις "σαλες" του Akab...οι άλλες είναι :sala Cave, sala Giardino , sala Superiore..
τι ωρα ανοιγουν τα μπαρακια ; Για να παμε οσο γινεται νωριτερα, εστω κι αν δεν εχει πολυ κοσμο (ισως να ειναι και καλυτερα ετσι...)η διασκέδαση ξεκινά μετα τη μια τα