varosiotis 72
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαλδίβες
καλό αλλά δε δέχετε παιδιά και εγώ εχω 3!!!
Και ειναι και λυσσα η τιμη..........καλό αλλά δε δέχετε παιδιά και εγώ εχω 3!!!
100 E το3κλινο χοτελ στο κεντρο κ υψηλη σαιζον ειναι λυσσα? δεν το ξερω το χοτελ, αλλα φαινεται καλη τιμη.ευαγγελια said:Και ειναι και λυσσα η τιμη..........
Sorry εβαλες ημερομηνιες? Γιατι εγω εβαλα 8-10 Ιουνιου και μου βγηκε 386 ευρω !!100 E το3κλινο χοτελ στο κεντρο κ υψηλη σαιζον ειναι λυσσα? δεν το ξερω το χοτελ, αλλα φαινεται καλη τιμη.
Εγω θα επρεπε να βαλω ημερομηνιες?υπεθεσα οτι ειναι στα ορια του ανωτερω ποστερ. Να βαζετε τιμες να καταλαβαινουμε..ευαγγελια said:Sorry εβαλες ημερομηνιες? Γιατι εγω εβαλα 8-10 Ιουνιου και μου βγηκε 386 ευρω !!
Το χοτελ παντως φαινεται πολυ καλο
Νευρακια σημερα........Εγω θα επρεπε να βαλω ημερομηνιες?υπεθεσα οτι ειναι στα ορια του ανωτερω ποστερ. Να βαζετε τιμες να καταλαβαινουμε..
Καθολου! Εβαλα στην παρελαση για λιγο και τη φυσικη μου περιβολη (βοδι), χορεψα, εφαγα, ηπια κ ευδιαθετος απαντησα..καλη Καθαροδευτερα!ευαγγελια said:Νευρακια σημερα........
οχι σε καμια περιπτωση. Μπορεις να καταλαβεις και μονος σου το γιατι.....καλησπερα...σκεφτομαι πολυ σοβαρα (ενω ειχα καταληξει να κλεισω στα σκαλια) να κλεισω αυτο το ξενοδοχειο..
Booking.com: hotel Barcel
ειναι 165 ευρω το 3ημερο..πολυ φθηνα..και να πηγαινω με ταξι κεντρο...ή ταξι μεχρι το μετρο λιγο πιο πανω..
τι λετε εσεις οι εμπειροι;;;
sos help
οχι σε καμια περιπτωση. Μπορεις να καταλαβεις και μονος σου το γιατι.....