Termini προς Republica είναι μια χαρά. Και ασφαλές και από άποψη συγκοινωνίας εύκολο. Εγώ από την Via Firenze τα περπάτησα σχεδόν όλα πάντως, αν και έξω είχε φοβερό κρύο (Χριστούγεννα), περισσότερο για να αφουγκραστώ την πόλη. Και παρ' ότι δεν ήταν και ότι πιο ξεκούραστο, δεν ήταν ακατόρθωτο, και μόνο μελανό σημείο ήταν το ότι βαδίζοντας προς το Κολοσαίο πάτησα... ακαθαρσίες σκύλου, που μου πήρε αρκετή ώρα να προσπαθώ να καθαρίσω τις ugg μου σαν τον πελεκάνογι αυτο ρωτησα μηπως μπορει καποιος που εχει καποια αναλογη εμπειρια να μου πει σε ποια περιοχη μου προτεινει...ευχαριστω παντως
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...τα ξενοδοχεια που μου προτεινεις εκεινη την περιοδο ειναι πιο ακριβα ακομη και απο τα αλλα που ανεφερα παραπανω...Termini προς Republica είναι μια χαρά. Και ασφαλές και από άποψη συγκοινωνίας εύκολο. Εγώ από την Via Firenze τα περπάτησα σχεδόν όλα πάντως, αν και έξω είχε φοβερό κρύο (Χριστούγεννα), περισσότερο για να αφουγκραστώ την πόλη. Και παρ' ότι δεν ήταν και ότι πιο ξεκούραστο, δεν ήταν ακατόρθωτο, και μόνο μελανό σημείο ήταν το ότι βαδίζοντας προς το Κολοσαίο πάτησα... ακαθαρσίες σκύλου, που μου πήρε αρκετή ώρα να προσπαθώ να καθαρίσω τις ugg μου σαν τον πελεκάνο
Σαν πρόταση ξενοδοχείου έχω φυσικά αυτό που έμεινα
iQ Hotel Roma (Ρώμη, Ιταλία) - Ξενοδοχείο Κριτικές - TripAdvisor
που ενδεχομένως να είναι ακριβό για την περίοδο που θέλεις,
αλλά και το BEST WESTERN Hotel Universo (Ρώμη, Ιταλία) - Ξενοδοχείο Κριτικές - TripAdvisor που έμεινε η αδελφή μου τον περασμένο Μάιο και έμεινε ευχαριστημένη και από καθαριότητα και από τοποθεσία.
Εγώ πάντως δεν θα έδινα τα χρήματα για να μείνω στα Ισπανικά Σκαλιά.
Εξαρτάται από το τι εννοούμε κέντρο. Εγώ θα έλεγα ότι τα Spanish Steps είναι ας πούμε το.. Κολωνάκι της Αθήνας.τα ξενοδοχεια που
εκει δεν ειναι το κεντρο βασικα;; εννοω απο αποψη διασκεδασης,φαγητου,ποτου
εχεις δικιο...αυτο θα κοιταξω...αλλα και εκεινη η περιοδος πρεπει να ειναι η πιο ακριβη..δεν βρισκεις ευκολα καλοΕξαρτάται από το τι εννοούμε κέντρο. Εγώ θα έλεγα ότι τα Spanish Steps είναι ας πούμε το.. Κολωνάκι της Αθήνας.
Ως Γκάζι ή Ψυρρή σε ελεύθερη και υποκειμενική απόδοση, θεωρώ το Trastevere, αλλά δεν θα επέλεγα να μείνω εκεί, καθώς απομακρύνεσαι από τα αξιοθέατα κλπ. Εξάλλου μπορείς να πας εύκολα με το τραμ για να βγεις
Διάβασε τα comments από τα ξενοδοχεία. Νομίζω πως το καθαρό και ασφαλές είναι τα βασικά στοιχεία που θα πρέπει να σε απασχολήσουν. Γιατί μόνο για ύπνο θα επισκέπτεσαι το δωμάτιο και για ένα μπάνιο. Όλη μέρα θα θες να βρίσκεσαι συνέχεια έξω
το πιασες το κεφαλαιο καππα ...Ισως, αλλα κυριος (ή οπως αλλιως θες). Το κεφαλαιο καππα κρατα το για το Θεο για οποιον και εαν πιστευεις...